Σάκης Τανιμανίδης: Θα γίνω ο μεγαλύτερος χαζομπαμπάς

Στον Βασίλη Μπουζιώτη,

Ο Σάκης Τανιμανίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Realnews λίγο πριν από την πρεμιέρα της “Φάρμας” όπου θα είναι παρουσιαστής αποκάλυψε ότι θα γίνει ο μεγαλύτερος χαζομπαμπάς. Η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα είναι έγκυος και κυοφορεί δύο κοριτσάκια.

Βλέπεις τώρα το «Survivor»; Ζηλεύεις -με την καλή έννοια- που δεν είσαι εκεί;

Το έχω χαζέψει λίγες φορές. Στην αρχή αισθανόμουν περίεργα που δεν είμαι εκεί, αλλά τώρα όχι τόσο.

Πες μου πώς σου φαίνεται ο Λιανός στην παρουσίαση και τον αγαπημένο σου παίκτη.

Ο Γιώργος είναι πολύ ταλαντούχος, μου αρέσει. Κατάφερε να φέρει το δικό του στιλ παρουσίασης στο παιχνίδι, χωρίς να εγκλωβιστεί σε κάτι προηγούμενο. Αν δεν έχει ξεχάσει και τις ικανότητές του στο BBQ, όπως αυτά που κάναμε τα προηγούμενα χρόνια στον Άγιο Δομίνικο, τότε θα σκίσει!

Και πάμε στον ΑΝΤ1. Μόλις υπέγραψες συμβόλαιο στο μεγάλο αυτό κανάλι των επιτυχιών. Πες μου τι σε έκανε να πεις το «ναι» και πώς αισθάνεσαι που μπήκες στην «οικογένεια» του ΑΝΤ1.

Δεν πιέστηκα κιόλας για να πω «ναι» στον ΑΝΤ1 (γελά). Εννοώ ότι είναι σχετικά εύκολη απόφαση να πας στο μεγαλύτερο παραδοσιακά κανάλι της Ελλάδας. Σίγουρα, βέβαια, βοήθησε το ότι αρκετά από τα στελέχη στο κανάλι είναι φίλοι μου από παλιά. Είναι ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι, με πρωτοποριακή σκέψη. Μαζί μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, να δοκιμάσουμε καινούργια πράγματα και να φέρουμε μια φρεσκάδα στην ελληνική τηλεόραση. Έχει μεγάλη σημασία για εμένα να συνεργάζομαι με ανθρώπους που έχουμε παρόμοιο τρόπο σκέψης και στόχο την καινοτομία.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Reallife.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ