Χάρι-Μέγκαν: Επίσημη… επανασύνδεση με τη βασιλική οικογένεια – Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το Megxit

Την ευκαιρία να επανασυνδεθούν με τη βασιλική οικογένεια είχαν σήμερα ο Χάρι και η Μέγκαν, οι οποίοι κατέφθασαν στη Λειτουργία των Ευχαριστιών στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου, δεύτερη ημέρα των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο. Αυτή ήταν η πρώτη τους επίσημη εμφάνιση στη Βρετανία μετά το Megxit.

Η βασίλισσα Ελισάβετ αναγκάστηκε να παραμείνει στο Κάστρο του Ουίνδσορ και να παρακολουθήσει τη Λειτουργία στην τηλεόραση καθώς χθες το βράδυ ανακοινώθηκε πως δεν θα δώσει το “παρών” επειδή αισθάνθηκε “δυσφορία” κατά την πρώτη ημέρα των εορτασμών για τα 70 χρόνια στον θρόνο.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έφθασαν στον Καθεδρικό Ναό κρατώντας σφιχτά ο ένας το χέρι του άλλου. Και μέσα στον Ναό η Μέγκαν δεν παρέλειψε να δείξει την τρυφερότητά της χαϊδεύοντας την πλάτη του συζύγου της ενώ στέκονταν στον διάδρομο.

Χάρι Μέγκαν Ιωβηλαίο

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έχουν θέσεις στη δεύτερη σειρά μαζί με την πριγκίπισσα Βεατρίκη, την πριγκίπισσα Ευγενία και τους συζύγους τους, όπως και την κόρη της πριγκίπισσας Μαργαρίτας με την οικογένειά της.

Ο Χάρι και η Μέγκαν κάθονται ακριβώς πίσω από τον Κόμη και την Κόμισσα του Ουέσεξ, που βρίσκονται στην πρώτη σειρά μαζί με τα παιδιά τους.

Στην άλλη πλευρά του διαδρόμου, σε ξεχωριστές θέσεις κάθονται ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης, και δίπλα τους ο Δούκας και τη Δούκισσα του Κέμπριτζ και η πριγκίπισσα Αν με τον σύζυγό της, αντιναύαρχο Τιμ Λόρενς.

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ εντυπωσίασε με το φόρεμα σε χρώμα παστέλ κίτρινο. Η Κέιτ Μίντλετον έφθασε στον Ναό με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ ενώ άφησαν τα τρία παιδιά τους στο σπίτι.

Άλλα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας που παρέστησαν στη Λειτουργία είναι ο πρίγκιπας Έντουαρντ με τη Σόφι Ουέσεξ με τα παιδιά τους Λαίδη Λουίζ Ουίνδσορ και Τζέιμς, ο υποκόμης Σέβερν όπως και ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα.

Ιωβηλαίο Άγιος Παύλος

Ιωβηλαίο Άγιος Παύλος

Οι φωτό: Reuters, AP, PA, Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ