Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Όλα τα σημάδια ότι ο γάμος της ήταν καταδικασμένος

Η 41χρονη Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο 29χρονος σύζυγός της Sam Asghari παίρνουν διαζύγιο έπειτα από μόλις 14 μήνες γάμου. Ο Asghari φέρεται να είχε έναν ομηρικό καβγά μαζί της επειδή τον κεράτωσε, όμως το ζευγάρι φημολογείται ότι έχει συζυγικά προβλήματα εδώ και μήνες.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο εκβιασμός του Asghari να δημοσιοποιήσει «ντροπιαστικά» μυστικά – Θέλει να ακυρώσει το προγαμιαίο συμβόλαιο

Ο ξέφρενος χορός της Μπρίτνεϊ Σπίαρς λίγες ημέρες πριν από τα νέα για τον χωρισμό της

Έβαλε τα λεοπάρ εσώρουχά της και ανέβασε το βίντεο με το Poledancing. «Πήρα αυτό τον στύλο πριν από δύο ημέρες και χθες το βράδυ ήταν η πρώτη μου φορά σε αυτό», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα.

Πολλοί μπορεί να χαρακτηρίσουν το βίντεο προκλητικό, αλλά για την ίδια μάλλον είναι ιδιαίτερα σεμνό, αν κρίνουμε από τις προηγούμενες αναρτήσεις της. Έχει δημοσιεύσει μια σειρά από γυμνές φωτογραφίες, οι περισσότερες από τις οποίες λογοκρίθηκαν με emojis σε ευαίσθητες περιοχές και οι φωτογραφίες έχουν αφήσει μερικούς θαυμαστές να ανησυχούν για την ψυχική της κατάσταση.

Το pole video μπορεί να γυρίστηκε αφού η Μπρίτνεϊ και ο Σαμ είχαν τον καβγά που έληξε τη σχέση τους, καθώς αυτό φέρεται να συνέβη πριν από περίπου μια εβδομάδα, ενώ το βίντεο δημοσιεύτηκε τρεις ημέρες πριν από την είδηση.

Συντετριμμένοι από την απώλεια του μωρού τους

Ακόμη και πριν παντρευτούν τον Ιούνιο του 2022, το ζευγάρι ήταν ενθουσιασμένο που θα έκαναν τη δική τους οικογένεια. Η ποπ σταρ ανακοίνωσε τον Απρίλιο του 2022 ότι ήταν έγκυος στο τρίτο της παιδί και το πρώτο της με τον 29χρονο. Έχει ήδη δύο γιους της τον Jayden, 16 ετών, και τον Sean, 17 ετών , με τον πρώην σύζυγό της Kevin Federline.

«Η πατρότητα είναι κάτι που ανέμενα πάντα. Είναι η πιο σημαντική δουλειά που θα κάνω ποτέ», έγραψε ο Sam Asghari στο instagram.

Αλλά έναν μήνα αργότερα, τον Μάιο του 2022, μοιράστηκαν μια δήλωση με «βαθιά θλίψη», καθώς ανακοίνωσαν ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχασε το «μωρό θαύμα» τους σε μια αποβολή. «Ίσως θα έπρεπε να περιμένουμε να το ανακοινώσουμε όταν θα περνούσε ο καιρός», παραδέχτηκαν σε κοινή τους δήλωση στο Instagram. «Ωστόσο, ήμασταν υπερβολικά ενθουσιασμένοι που μοιραστήκαμε τα καλά νέα», παραδέχτηκαν. Το ζευγάρι παντρεύτηκε έναν μήνα αργότερα.

Πριν από τον γάμο της, η τραγουδίστρια διάβασε μια συγκλονιστική δήλωση στο δικαστήριο, που έβαλε τέλος στην κηδεμονία της από τον πατέρα της. Τότε  υποστήριξε ότι ο πατέρας της δεν της επέτρεπε να αφαιρέσει το σπιράλ της, το οποίο ήθελε να της βγάλουν για να κάνει παιδί με τον Σαμ.

«Θέλω να μπορέσω να παντρευτώ και να κάνω ένα μωρό», είπε στην ακρόαση του 2021. « Μου είπαν αυτή τη στιγμή πως δεν μπορώ να παντρευτώ ή να κάνω μωρό, έχω ένα σπιράλ μέσα μου αυτή τη στιγμή για να μην μείνω έγκυος».

Η τεταμένη σχέση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τους γιους της

Σπίαρς παιδιά

Παρόλο που φαινόταν να είναι ευτυχισμένη στις πρώτες μέρες του γάμου της με τον Sam Asghari, η Μπρίτνεϊ αντιμετώπιζε προβλήματα με τους γιους της Jayden και Sean. Παρόλο που τους έβλεπε κάποιες φορές πριν από τον γάμο της με τον 29χρονο, η συχνότητα μειώθηκε και φέρεται να μην τους έχει δει προσωπικά από τις «αρχές του 2022», σύμφωνα με το έγγραφο του TMZ.

Έως το τέλος του καλοκαιριού [2022], οι εντάσεις έγιναν τόσο άσχημες που τα αγόρια δεν απαντούσαν καν στα μηνύματά της. Και ήταν έξαλλη», ισχυρίστηκε η παραγωγός του TMZ, Katie Hayes.

Δεν είναι σαφές αν ο γάμος της ήταν πηγή διαμάχης για τους γιους της ή αν τα ζητήματά τους περιορίζονταν στην ολοένα και πιο ακανόνιστη συμπεριφορά της. Τον Αύγουστο του 2022, ο Jayden μίλησε στην DailyMail για τα υποτιθέμενα προβλήματα της μητέρας του.

«Νομίζω ότι η μαμά δυσκολεύτηκε να μας δώσει προσοχή και να μας δείξει ίση αγάπη. Δεν νομίζω ότι την έδειξε αρκετά στον [Σον] Πρέστον και νιώθω πολύ άσχημα για αυτό», είπε.

Γάμος «στα βράχια» εν μέσω ισχυρισμών για σωματική επίθεση

Στο ντοκιμαντέρ TMZ Investigates Britney Spears: The Price of Freedom, αναφέρθηκε ότι ο γάμος τους ήταν «στα βράχια». Ακόμη πιο ανησυχητικό, ήταν το στοιχείο ότι η Μπρίτνεϊ κατηγορήθηκε για επίθεση στο σύζυγό της.

Πηγές ισχυρίστηκαν ότι επιτέθηκε στον Sam σε «περισσότερες από μία περιπτώσεις, κάτι που οι ίδιοι αρνήθηκαν κατηγορηματικά.

Σε ένα βίντεο στο Instagram από τον Μάιο του τρέχοντος έτους, ο Sam χαρακτήρισε το ντοκιμαντέρ «απολύτως αηδιαστικό»  και παρακάλεσε τους ακόλουθούς του να μην «πιστεύουν αυτά που διαβάζετε στο διαδίκτυο».

Στο έγγραφο, ο διευθυντής του TMZ Fabian Garcia ισχυρίστηκε ότι ο Sam δεν αρνήθηκε ότι η Μπρίτνεϊ φέρεται να έχανε την ψυχραιμία της και να του είχε επιτεθεί σωματικά. «Είναι μεγάλος τύπος και μας λένε αρκετά παθητικός, την αντιμετωπίζει με ηρεμία οπότε θυμώνει και τα ουρλιαχτά δεν είναι σπάνια», σημείωσε.

Ο εκτελεστικός παραγωγός του TMZ, Charles Latibeaudiere, υποστήριξε επίσης ότι ο Sam «δεν μένει πολύ στο σπίτι της αυτές τις ημέρες» εν μέσω ισχυρισμών για έντονους καβγάδες.

Οι φήμες αφού ο Sam εθεάθη χωρίς τη βέρα του

Νωρίτερα φέτος, εικάστηκε ότι η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της είχαν χτυπήσει… πάτο στη σχέση τους και προσπαθούσαν να τερματίσουν τον γάμο τους. Οι φήμες τροφοδοτήθηκαν περαιτέρω όταν ο Asghari εντοπίστηκε χωρίς τη βέρα του. Ωστόσο, ο ηθοποιός αρνήθηκε ότι είχε χωρίσει από τη σύζυγό του τον Μάρτιο και ο εκπρόσωπός του έδωσε μια δήλωση στο Entertainment Tonight για να διαψεύσει τους ισχυρισμούς.

Ο εκπρόσωπος είπε ότι «ο Σαμ δεν έχει συζυγικά προβλήματα. Απλώς έβγαλε το δαχτυλίδι του επειδή γυρίζει ταινία». Ένας γνώστης του ζευγαριού είπε επίσης τον Μάρτιο ότι όλα ήταν καλά μεταξύ του ζευγαριού, παρά το γεγονός ότι είχαν εντοπιστεί και οι δύο χωρίς τις βέρες τους.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φέρεται να δέχεται παρέμβαση από τους αγαπημένους της για φόβους ότι μπορεί να «πεθάνει»

Τον προηγούμενο μήνα η Spears είχε επικρίνει ισχυρισμούς ότι τα αγαπημένα της πρόσωπα προσπάθησαν να κάνουν μια παρέμβαση εν μέσω φόβου ότι «μπορεί να πεθάνει», ενώ ο σύζυγός της Asghari επέμεινε ότι η τραγουδίστρια «θα πάρει όλες τις αποφάσεις που αφορούν στη φροντίδα της ανεξάρτητα από την περίσταση».

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια διέψευσε αναφορές ότι η οικογένεια και οι φίλοι της ανησυχούν λόγω κλιμακούμενης κατάχρησης ουσιών και ζητημάτων ψυχικής υγείας.

«Με κάνει να ανακατεύεται το στομάχι μου που είναι νόμιμο για τους ανθρώπους να φτιάχνουν ιστορίες ότι παραλίγο να πεθάνω… Εννοώ ότι κάποια στιγμή φτάνει!!!» είπε σε μια ανάρτησή της στο Instagram.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ