Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο εκβιασμός του Asghari να δημοσιοποιήσει «ντροπιαστικά» μυστικά – Θέλει να ακυρώσει το προγαμιαίο συμβόλαιο

Σαν “βόμβα” έπεσε η είδηση ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο σύζυγός της Sam Asghari παίρνουν διαζύγιο έπειτα από μόλις 14 μήνες γάμου. Ο Sam Asghari φέρεται να θέλει η εν διαστάσει σύζυγός του και σούπερ σταρ της ποπ να του πληρώσει περισσότερα από ό,τι παρέχει το προγαμιαίο συμβόλαιό τους, για να κρατήσει τα μυστικά της μετά τον χωρισμό τους.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ξυλοκοπήθηκε από σεκιούριτι του Γουεμπανιαμά

Όπως αναφέρει μια πηγή στην Page Six ο 29χρονος γυμναστής «προσπαθεί να διαπραγματευτεί παραχωρήσεις πέρα ​​από το προγαμιαίο συμβόλαιο και απειλεί να δημοσιοποιήσει εξαιρετικά ενοχλητικές πληροφορίες για την Μπρίτνεϊ αν δεν πληρωθεί».

Δεν είναι σαφές πόσα χρήματα θέλει ο Asghari, ή εάν το τρέχον προγαμιαίο συμβόλαιο επιτρέπει την αποκάλυψη αρνητικών πληροφοριών. Ωστόσο, μια ξεχωριστή πηγή προσθέτει ότι η ομάδα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει «προστατεύσει» τον τραγουδιστή του «Piece of Me» και ότι «ο χωρισμός θα γίνει με σεβασμό».

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξεσπά και κατηγορεί τους γιους της για fake news

«Είναι εκβιασμός και δεν θα συμβεί ποτέ», λέει επίσης στο Page Six η πηγή. Πηγές είπαν στο TMZ νωρίτερα την Τετάρτη ότι ο Asghari ζήτησε το διαζύγιο αφού φέρεται να ανακάλυψε ότι η Μπρίτνεϊ τον είχε απατήσει, σημειώνοντας ότι είναι «μόνο θέμα χρόνου» να καταθέσει. Η αφήγηση του θύματος, ωστόσο, παρουσιάζει μια πολύ διαφορετική ιστορία από τους ισχυρισμούς της πηγής.

Ο γάμος, το προγαμιαίο συμβόλαιο και η περιουσία των 70 εκατομμυρίων δολαρίων

Οι Spears και Asghari παντρεύτηκαν στο σπίτι της τραγουδίστριας του “Toxic” στην Καλιφόρνια τον Ιούνιο του 2022. Η Madonna, η Selena Gomez, η Paris Hilton και η Drew Barrymore, ήταν μεταξύ των καλεσμένων και μάλιστα παρέμειναν στο πλευρό των νεόνυμφων όλη τη νύχτα. Οι γονείς της Britney, Jamie και Lynne Spears, και η μικρότερη αδελφή της, Jamie Lynn Spears, δεν ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια του γάμου. Οι γιοι της έχασαν επίσης τη γιορτή.

Ο αδελφός της, Bryan Spears, φέρεται να ήταν προσκεκλημένος αλλά αποφάσισε να μην πάει επειδή η κόρη του αποφοίτησε από το δημοτικό την ίδια μέρα.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς
samasghari/Instagram

Ένα ευτράπελο έκανε το βράδυ αρκετά δύσκολο καθώς ο πρώτος σύζυγός της, Jason Alexander, συνελήφθη έξω από το σπίτι της για απόπειρα να εισβάλει στο εσωτερικό και να σταματήσει τον γάμο. Ενώ ήταν στο Instagram Live, ο 40χρονος, έδειξε το εσωτερικό του σπιτιού της πρώην συζύγου του και έριξε μια ματιά στο εσωτερικό της γαμήλιας σκηνής πριν τον πιάσει η ασφάλεια. Ήταν παντρεμένοι μόνο για 55 ώρες μετά τον γάμο τους στο Λας Βέγκας το 2004. Μήνες αργότερα, η νικήτρια των Grammy παντρεύτηκε τον εφεδρικό χορευτή Kevin Federline και χώρισαν το 2007.

Ο Τζέισον Αλεξάντερ συνελήφθη αφού προσπάθησε να καταστρέψει τον γάμο της πρώην του. Φωτογραφία: TMZ

Το ζευγάρι υπέγραψε τότε και ένα προγαμιαίο συμβόλαιο ώστε «τα χρήματα που κέρδισε η τραγουδίστρια πριν από τον γάμο να προστατεύονται». 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria River Red (@britneyspears)

Ο δικηγόρος της Σπίαρς, Mathew Rosengart, ο οποίος βοήθησε στην απελευθέρωση της τραγουδίστριας από τη 13χρονη κηδεμονία του πατέρα της τον Νοέμβριο του 2021, συμμετείχε στην επεξεργασία των όρων του προγαμιαίου συμφωνητικού.

Η σταρ φέρεται να έχει καθαρή περιουσία 70 εκατομμυρίων δολαρίων, μεγάλο μέρος της οποίας έχει δαπανηθεί για νομικές αμοιβές και οικονομική υποστήριξη για τα δύο παιδιά της με τον Kevin Federline: Sean Preston, 17 ετών και Jayden, 16 ετών. Πλήρωνε προηγουμένως 20.000 δολάρια το μήνα για τη διατροφή των παιδιών, αλλά ο πρώην χορευτής ζήτησε αύξηση στα 60.000 δολάρια το μήνα τον Μάιο του 2018.

Ο Federline, 45 ετών, μετακόμισε με τους γιους τους στη Χαβάη νωρίτερα αυτό το μήνα, κάτι που πολλοί πίστευαν ότι ήταν μια προσπάθεια επέκτασης των πληρωμών για τη διατροφή των παιδιών. Η νομοθεσία της Χαβάης επιτρέπει να συνεχίζονται οι πληρωμές μέχρι την ηλικία των 23 ετών, εάν τα παιδιά φοιτούν σε διαπιστευμένο κολέγιο, πανεπιστήμιο, επαγγελματική ή εμπορική σχολή με πλήρη απασχόληση.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ