Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ξυλοκοπήθηκε από σεκιούριτι του Γουεμπανιαμά

Θύμα επίθεση από άνδρα της ασφάλειας του ντραφτ του ΝΒΑ, Βίκτορ Γουεμπανιαμά έπεσε η Μπρίντεϊ Σπίαρς. Η τραγουδίστρια συναντήθηκε την περασμένη Τετάρτη τυχαία με τον Βίκτορ Γουεμπανιαμά στο Λας Βέγκας.  Σύμφωνα με το TMZ, η τραγουδίστρια βρισκόταν στο εστιατόριο ξενοδοχείου με τον σύζυγο της και μία παρέα. Όταν επισκέφθηκαν ένα από τα καζίνο οι θαυμαστές της την εντόπισαν και άρχισαν να της ζητούν να φωτογραφηθούν μαζί της.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξεσπά και κατηγορεί τους γιους της για fake news

Εκείνη την στιγμή, όμως, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είδε τον Βίκτορ Γουεμπανιαμά και τον προσέγγισε για να του πει ότι τον θαυμάζει και να φωτογραφηθεί μαζί του. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ η τραγουδίστρια τον πλησίασε και τον ακούμπησε στον ώμο αλλά εκείνη την στιγμή δέχθηκε επίθεση από σωματοφύλακα του. Το TMZ ανέφερε ότι ο άνδρας την χαστούκισε και την έριξε κάτω και της έπεσαν τα γυαλιά.

Όταν έγινε αντιληπτό το μπέρδεμα ο σωματοφύλακας προσπάθησε να τα μαζέψει και ζήτησε συγγνώμη. Ο άνδρας φέρεται να είπε στην τραγουδίστρια ότι μπορεί να καταλάβει πως είναι η κατάσταση όταν σε κατακλύζουν θαυμαστές.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δημοσίευσε φωτογραφία της με τον γιο της – Η ρήξη στις σχέσεις με τα παιδιά της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φέρεται να μην έκανε δεκτή τη συγγνώμη και να έκανε αναφορά στην αστυνομία για ξυλοδαρμό.  Μέχρι στιγμής η ίδια δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για τα δημοσιεύματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ