Επίθεση στην Τζένιφερ Λόπεζ: «Γιατί δεν σέβεσαι τον Μπεν Άφλεκ;»

Έναν μάλλον αποτυχημένο τρόπο βρήκε η Τζένιφερ Λόπεζ για να προωθήσει το νέο της προϊόν. Όταν κυκλοφόρησε το βίντεο που προωθούσε το ποτό οι θαυμαστές της την είχαν επικρίνει επειδή η ίδια είχε δηλώσει ότι δεν πίνει αλκοόλ.

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Νέα ένταση μεταξύ τους σε δημόσια εμφάνιση – Τι αποκαλύπτει ειδικός στη γλώσσα του σώματος

Τώρα με ένα βίντεο στο Instagram η λατίνα σούπερ σταρ επανήλθε στο θέμα και θέλησε να εξηγήσει ότι της αρέσει να πίνει αλλά όχι μέχρι του σημείου να γίνεται «σκ..τα». «Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι μιλούν γι’ αυτό και λένε: αφού δεν πίνει τότε τι κάνει με ένα κοκτέιλ. Και για να σας πω την αλήθεια αυτό ήταν αλήθεια για πολύ καιρό. Δεν έπινα», είπε η Τζένιφερ Λόπεζ.

Όπως ανέφερε τώρα αυτό έχει αλλάξει και περιστασιακά απολαμβάνει κάποιο κοκτέιλ. «Πίνω υπεύθυνα. Δεν πίνω για να γίνω σκ..τα. Πίνω για να είμαι κοινωνική και να περάσω καλά και απλά να χαλαρώσω και να αφεθώ λιγάκι. Αλλά πάντα υπεύθυνα», αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

Τζένιφερ Λόπεζ: Γιατί περπατά ένα βήμα πίσω από τον Μπεν Άφλεκ

Ωστόσο οι θαυμαστές της δεν είδαν με καλό μάτι τα όσα είπε η Τζένιφερ Λόπεζ. Θυμήθηκαν ότι ο σύζυγος της, Μπεν Άφλεκ πάλευε χρόνια με την εξάρτηση από το αλκοόλ και θεώρησαν ότι οι δηλώσεις της είναι τουλάχιστον προσβλητικές για τον ηθοποιό. «Είμαι μπερδεμένος με αυτό το βίντεο. Και πως αυτό βοηθάει τον Μπεν;» αναρωτήθηκε ένας χρήστης.

jenifer lopez ben affleck

«Γιατί δεν σέβεσαι την νηφαλιότητα του συζύγου σου;», ρώτησε ένας από τους θαυμαστές της τραγουδίστριας. «Είμαι τόσο μπερδεμένος που μιλάει για το αλκοόλ και τα κοκτέιλ όταν ο σύζυγος της είναι αλκοολικός, ο οποίος φέρεται να αναρρώνει. Δεν έχει καμία λογική και το βρίσκω πολύ δύσκολο για να το καταλάβω», εξήγησε ένας άλλος χρήστης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ