Τομ Κρουζ: Δείτε τον ηθοποιό να εκτελεί την πιο επικίνδυνη σκηνή στην ιστορία του σινεμά

Εδώ και χρόνια είναι γνωστό ότι ο Τομ Κρουζ προτιμά να μην χρησιμοποιεί κασκαντέρ, να εκπαιδεύεται και να εκτελεί ο ίδιος τις επικίνδυνες σκηνές στις ταινίες του. Το ίδιο φυσικά έπραξε και στην τελευταία ταινία του «Mission Impossible – Dead Reckoning Part 1».

Τομ Κρουζ: Σκέφτεται να αποσυρθεί; – Τι απάντησε

Στην ταινία υπάρχει μία σκηνή που ο Τομ Κρουζ βρίσκεται πάνω σε μία μηχανή και πέφτει από την κορυφή ενός βουνού. Η σκηνή ονομάστηκε η μεγαλύτερη και πιο επικίνδυνη στην ιστορία του σινεμά και πραγματικά προκαλεί ταραχή σε όποιον την παρακολουθεί. Τώρα το κινηματογραφικό στούντιο Paramount Pictures έδωσε στην δημοσιότητα ένα βίντεο που δείχνει πώς προετοιμάστηκε ο 61χρονος ηθοποιός και τα συνεργεία προκειμένου να εκτελέσουν την σκηνή.

Φαίνεται ότι ο Τομ Κρουζ εκπαιδευόταν για χρόνια προκειμένου να τα καταφέρει. Είχε εκτελέσει 500 πτώσεις με αλεξίπτωτο και 13.000 άλματα με μοτοσικλέτα. «Αυτό είναι με μεγάλη διαφορά το πιο επικίνδυνο πράγμα που επιχειρήσαμε ποτέ», παραδέχεται στην αρχή του βίντεο ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος, Κρίστοφερ Μακ Κουάρι.

Τομ Κρουζ: Έκλεισε τα 61 – Πώς γιόρτασε τα γενέθλιά του

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ