Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξεσπά και κατηγορεί τους γιους της για fake news

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατηγόρησε τα παιδιά της πως σκαρφίζονται ιστορίες, έπειτα από ισχυρισμούς που θέλουν την διάσημη τραγουδίστρια να έχει αρχίσει ξανά την χρήση ουσιών.

Σύμφωνα με την “Daily Mail” η ποπ σταρ “έσπασε” τη σιωπή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Κυριακή (12/6), αφού ο μεγαλύτερος γιος της Πρέστον και ο πρώην σύζυγός της Κέβιν Φεντερλάιν, πατέρας των δύο παιδιών της, την προέτρεψαν δημόσια να ζητήσει βοήθεια «πριν να είναι πολύ αργά».

Σε μια συνέντευξη με τη Δάφνη Μπάρακ για τη “Mail On Sunday”, ο Φεντερλάιν αποκάλυψε ότι ήταν «τρομοκρατημένος» για την ευημερία της τραγουδίστριας, ενώ ο Πρέστον και ο μικρότερος αδελφός του Τζέιντεν, λένε ότι αρνούνται να περάσουν χρόνο στο σπίτι της μητέρας τους αφού ισχυρίζονται πως είδαν να παραδίδονται ναρκωτικά στο σπίτι της.

Η Μπρίτνεϊ Σπιρς πριν από λίγες ώρες απάντησε στους ισχυρισμούς της οικογένειάς της, κάνοντας μία μακροσκελή ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο instagram. Δημοσιεύοντας μία εικόνα με παιδιά τα οποία κοροϊδεύουν ένα μικρό κοριτσάκι, εξέφρασε την αγανάκτησή της για όλα όσα ακούγονται, τα οποία και χαρακτηρίζει ψευδή. Ενώ θυμίζει στον γιο της πως κάθε φορά που πήγαιναν στο σπίτι της, κλειδώνονταν στο δωμάτιό τους: «Με τον Πρέστον να λέει πως “πρέπει να μας ακούσει πριν να είναι πολύ αργά”… Θυμάστε πως κάθε φορά που ερχόσασταν στο σπίτι μου, πηγαίνατε στο δωμάτιό σας και κλειδώνατε την πόρτα; Ποτέ δεν σας έβλεπα. Ο Τζέιντεν έπαιζε πιάνο και φτιάχναμε μουσική μαζί… Αλλά από την ημέρα που του είπα ότι θέλω να σας βλέπω περισσότερο, δεν σας είδα ποτέ ξανά. Με στενοχωρεί γιατί προσπάθησα τόσο πολύ να κάνω τα πράγματα όμορφα για εσάς και ποτέ δεν ήταν αρκετά καλό».

Επίσης στην ανάρτησή της, τα βάζει και με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης: «Μου ραγίζει την καρδιά που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι πάντα τόσο “χαμηλά”… Πάντα ένιωθα ότι τα μέσα με εκφοβίζουν… Είναι λυπηρό γιατί όλοι μένουν άπραγοι λες και είναι εντάξει να λένε ψέματα σε τέτοιο βαθμό». Τέλος η ίδια εκφράζει την ελπίδα της τα όσα ακούστηκαν να είναι απλώς κακίες των ΜΜΕ και να μην ειπώθηκαν όντως από τον πρώην σύζυγό της και τον γιο της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη River Red (@britneyspears)

Τα βίντεο της Μπρίτνεϊ Σπιρς που προκάλεσαν ανησυχία

Από τον Νοέμβριο του 2021, όταν και άρθηκε η 13ετής κηδεμονία της από τον πατέρα της, η ίδια καταγράφει συνεχώς σε βίντεο την καθημερινότητά της και την ελευθερία. Σε πολλά από αυτά είναι ημίγυμνη.

Οι αναρτήσεις της, που συχνά είναι περίεργες, προκάλεσαν ανησυχία, καθώς πολλοί θεώρησαν ότι εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας, σαν αυτά που την οδήγησαν για πρώτη φορά να τεθεί υπό κηδεμονία.

Τώρα άτομα από το οικογενειακό της περιβάλλον, ισχυρίζονται πως η τραγουδίστρια είναι εθισμένη στις ουσίες. Ο Κέβιν Φεντερλάιν δηλώνει πως φοβάται ότι η πρώην σύζυγός του είναι χρήστης και προσεύχεται κάποιος να το δημοσιοποιήσει προκειμένου η ποπ σταρ να ξυπνήσει: «Είναι τρομακτικό. Είναι η μητέρα των αγοριών μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη River Red (@britneyspears)

«Φοβάμαι κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο» λέει ο πατέρας της Μπρίντεϊ Σπιρς

Μάλιστα και ο πατέρας της Μπρίτνεϊ σε δηλώσεις του στο “Mail On Sunday” ανέφερε πως ανησυχεί ότι η κόρη του θα έχει το ίδιος τέλος με την επίσης τραγουδίστρια Έιμι Γουάινχαουζ η οποία πέθανε σε ηλικία 27 ετών. Ο Φεντερλάιν συμπλήρωσε: «Κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο, φοβάμαι ότι θα υπάρχουν καταστροφικά νέα. Δεν θέλω τα αγόρια να ξυπνήσουν ένα πρωί και να διαπιστώσουν ότι η μητέρα τους έχει πάρει υπερβολική δόση».

Διάφορα μέλη της οικογένειας της, λένε ότι θα ήθελαν να επικοινωνήσουν μαζί της, αλλά ισχυρίζονται ότι η Σπίαρς δεν εξαρτάται πλέον από τη φροντίδα τους. Αντίθετα, όπως ισχυρίζονται,  βασίζεται πλέον σε μια ομάδα ισχυρών συμβούλων. Η ποπ σταρ αποκάλυψε τον περασμένο μήνα, πως έχουν γίνει κάποια βήματα για να συμφιλιωθεί με την μητέρα της, κάτι που όμως δεν ισχύει για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της.

Οι γιοι της έχουν σταματήσει να την βλέπουν, μέχρι να δεχθεί βοήθεια. Οι δύο έφηβοι είχαν αποκαλύψει στον πατέρα τους ένα τρομακτικό σκηνικό, στο οποίο την βρήκαν στην μέση μίας νύχτας να κάθεται έξω από το δωμάτιο του μικρότερου γιου, κρατώντας ένα μαχαίρι. Πάντως οι επαφές τους δεν έχουν σταματήσει τελείως. Ο Πρέστον της τηλεφώνησε στις 2 Δεκεμβρίου για να της ευχηθεί χρόνια πολλά. Ισχυρίζεται ότι είχαν μια καλή συνομιλία στο τηλέφωνο, αλλά όταν η Μπρίτνεϊ του ζήτησε να την επισκεφτεί, της είπε ότι δεν ήταν έτοιμος για αυτό και ότι επικεντρωνόταν στο σχολείο και το μέλλον του.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ