Διαζύγιο για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η απιστία και οι αποκαλύψεις

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο σύζυγός της Sam Asghari παίρνουν διαζύγιο έπειτα από μόλις 14 μήνες γάμου. Το ζευγάρι φέρεται να είχε χωρίσει έπειτα από έναν έντονο καβγά για τις φήμες απιστίας  που οδήγησε τον 29χρονο να φύγει.

Εκτός εαυτού η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε εστιατόριο – Έφυγε μόνος του ο σύζυγός της

Παρά τα προφανή προβλήματα του ζευγαριού, και οι δύο έχουν λάβει μέτρα για να υποβαθμίσουν κάθε συζυγική διαμάχη στον Τύπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους τελευταίους μήνες.

Αλλά η Britney και ο Sam δεν κατάφεραν να κρύψουν εντελώς τα προφανή προβλήματα σχέσης τους, τα οποία τους ταλαιπώρησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του σύντομου γάμου τους. 

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Σάλος με νέο άκρως αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ – Χορεύει τόπλες στο ντους

Ο γυμναστής υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από την ποπ σταρ την Τετάρτη, λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης του χωρισμού τους, αναφέρουν πολλά μέσα. Σύμφωνα με το TMZ, ο Asghari ανέφερε «ασυμβίβαστες διαφορές» και ζητά επίσης από την σταρ να πληρώσει τη συζυγική υποστήριξη και τις αμοιβές των δικηγόρων του.

Περιέργως, ανέφερε την ημερομηνία χωρισμού τους στις 28 Ιουλίου. Ο δικηγόρος του Asghari, Neal Hersh, άφησε επίσης να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να αμφισβητήσει το προγαμιαίο συμβόλαιό τους, καθώς τα δικαστικά έγγραφα φέρεται να έγραφαν: «[Αυτός] δεν έχει ακόμη καθορίσει την πλήρη φύση και την έκταση των χωριστών περιουσιακών στοιχείων και των υποχρεώσεων κάθε μέρους».

Μια πηγή είπε στο Page Six ότι ο Asghari φέρεται να θέλει να επαναδιαπραγματευτεί το προγαμιαίο συμβόλαιό τους για να κρατήσει τα μυστικά της.

Η πηγή τόνισε ότι ο Asghari «επιχειρεί να διαπραγματευτεί παραχωρήσεις πέρα ​​από την συμφωνία τους και απειλεί να δημοσιοποιήσει εξαιρετικά ενοχλητικές πληροφορίες για την τραγουδίστρια, εκτός και αν πληρωθεί».

Ωστόσο, και η ποπ σταρ έρχεται επίσης με τα “όπλα” της σε παράταξη, καθώς φέρεται να έχει προσλάβει την διάσημη δικηγόρο διαζυγίων Laura Wasser .

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ