Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Σάλος με νέο άκρως αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ – Χορεύει τόπλες στο ντους

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατάφερε να προκαλέσει για ακόμη μία φορά, ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα άκρως αποκαλυπτικό βίντεο που την δείχνει να χορεύει τόπλες μέσα στο ντους.

Ανησυχία για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Τρώει τούρτα από το πάτωμα και πασαλείβεται

Η 41χρονη ποπστάρ φορούσε μόνο κόκκινο σλιπ μπικίνι, κρατούσε το στήθος με τα χέρια της και χόρευε το «Doin’ It» του LL Cool J. «41 και επιτέλους εκφράζω την ελευθερία μου και δεν έχω νιώσει ποτέ καλύτερα! Το να μάθω να αγαπώ τον εαυτό μου έγινε το πάθος μου φέτος… Προτιμώ να είμαι στο δέρμα μου παρά να φοράω το δέρμα μου» έγραψε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη λεζάντα του βίντεο.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ντύθηκε νυφούλα και παντρεύτηκε τον… εαυτό της – Ανησυχούν οι φαν της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Μπρίτνεϊ Σπίαρς

H Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει – «Δεν υπάρχει θεραπεία»

Όπως ήταν λογικό το βίντεο έλαβε ανάμεικτα σχόλια από τους σχεδόν 42 εκατ. follower της πριγκίπισσα της ποπ. Κάποιοι την ενθαρρύναν ενώ άλλοι αναρωτήθηκαν αν τα social media της ελέγχονται. Μάλιστα η Πάρις Χίλτον επαίνεσε την φίλη της προσθέτοντας ένα emoji φλόγας.

Από την άλλη η σταρ του YouTube, Freelee Banana Girl, εξέφρασε την ανησυχία της για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς.«Με βίντεο όπως αυτό προσέξτε η κηδεμονία μπορεί να κάνει come back», έγραψε,  αναφερόμενη στην 13ετή κηδεμονία της Σπίαρς από τον πατέρα της, η οποία έληξε τον Νοέμβριο του 2021.

Ένας θαυμαστής της Σπίαρς την υπερασπίστηκε γράφοντας: «Καταλάβετε ότι αυτή η γυναίκα ήταν υπό έλεγχο για πάνω από μια δεκαετία. Επιτέλους έχει τον έλεγχο του τι δημοσιεύει. Αν δεν σας αρέσουν αυτά που δημοσιεύει, κάντε unfollow».

Το βίντεο δεν είναι πλέον διαθέσιμο στο Instagram της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ