H Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει – «Δεν υπάρχει θεραπεία»

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκάλυψε μέσω ανάρτησης της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι πάσχει από νευρική βλάβη στην δεξιά πλευρά του σώματός της.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανέφερε μεταξύ άλλων πως «δεν υπάρχει θεραπεία», ενώ εξομολογήθηκε πως ο χορός την βοηθάει.

«Χορεύω στο χρόνο τώρα Victoria … ναι… νευρική βλάβη στη δεξιά πλευρά του σώματός μου… δεν υπάρχει θεραπεία εκτός από το Θεό υποθέτω.

Η νευρική βλάβη προκαλείται μερικές φορές όταν δεν παίρνεις αρκετό οξυγόνο στον εγκέφαλό σου… ο εγκέφαλός σου κυριολεκτικά κλείνει… μπλα μπλα μπλα μπλα παλιά ιστορία… σε εκείνο το μέρος δεν ανέπνεα όταν ήμουν εκεί… η νευρική βλάβη προκαλεί το μούδιασμα τμημάτων του σώματός σου.

Ξυπνάω περίπου τρεις φορές την εβδομάδα με τα χέρια μου μουδιασμένα και έχω την αίσθηση ότι με τρυπάνε με καρφίτσες στη δεξιά πλευρά μου. Ο πόνος εκτοξεύεται μέχρι το λαιμό μου και το σημείο που πονάει περισσότερο είναι ο κρόταφος μου… με τσιμπάει και είναι τρομακτικό.

Τα τελευταία 3 χρόνια από τότε που βγήκα από εκείνο το μέρος βρίσκομαι σε μια ήπια αναίσθητη κατάσταση και δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω.

Σαν να ήταν πολύ τρομακτικό το να βρίσκομαι εδώ… Αν και το Instagram μου δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο με τους περισσότερους, μου έδωσε ύπαρξη και με έφερε εδώ… Είναι αστείο αν και όταν χορεύω δεν νιώθω τον πόνο… Είναι σαν το μυαλό μου κυριολεκτικά να πηγαίνει σε ένα μέρος του παιδιού που κρύβω μέσα μου. Και παρόλο που δεν κινούμαι όπως παλιά, πιστεύω πραγματικά ότι η πίστη μου σε αυτό μου έδωσε δύναμη… Με την χάρη του Θεού βρήκα τελικά ένα φάρμακο όπου πραγματικά νιώθω το οξυγόνο να πηγαίνει στον εγκέφαλό μου και μέσα από το λαιμό μου…

Τα μάτια μου είναι πιο ανοιχτά τώρα και μπορώ να κρατάω το κεφάλι μου σωστά… Έκανα καλή δουλειά προσπαθώντας να το βγάλω. Είτε έτσι είτε αλλιώς, γίνομαι πολύ καλύτερα, μπορώ να αναπνεύσω… Νιώθω πιο έξυπνη γιατί Ιησού, μπορώ να αναπνεύσω τώρα… Είτε έτσι, αναπνέω τώρα και μπορώ να χορέψω εγκαίρως, Βικτώρια… Στέλνω όλη μου την αγάπη σε κάθε έναν από εσάς… Αυτή είμαι εγώ σήμερα το πρωί … Θα βάλω ηλεκτρική σκούπα τώρα!», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Channel 8 (@britneyspears)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ