Φώτης Σεργουλόπουλος: «Μια εκπομπή που λέγεται “Μαμά-δες” δεν με αφορά» – Η αντίδραση της Τζένης Θεωνά

Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» φιλοξενήθηκε την Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου η Τζένη Θεωνά. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος κατά την διάρκεια της συζήτησης ρώτησε την ηθοποιό γιατί λένε την εκπομπή της «Μαμά-δες» και όχι «Γονείς», αιφνιδιάζοντας την.

«Θα ήθελα, τώρα που τα λέμε όλα, και που μου είπες για την δική μου στάση, την προσέγγιση που εγώ δεν δέχτηκα, γιατί λέτε την εκπομπή “Μαμά-δες” και όχι “Γονείς”;», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση» σχολίασε η Τζένη Θεωνά.

«Με βγάζει απ’ έξω, κατάλαβες; Όταν πάω εγώ σε μια εκπομπή που λέγεται “Μαμάδες”, αισθάνομαι ότι δεν με αφορά», πρόσθεσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και για τρία δευτερόλεπτα επικράτησε απόλυτη σιγή.

«Έχεις απόλυτο δίκιο“, απάντησε η Τζένη Θεωνά και συμπλήρωσε: “Νομίζω ότι θα πρέπει να αναθεωρήσουμε, θα το προτείνω. Ερχόμενη στην εκπομπή ήταν η μαμά πιο μεγάλη ενότητα και έχεις δίκιο. Γιατί με αυτόν τον τρόπο ίσως ανακυκλώνουμε ένα στερεότυπο που θέλει τη μητέρα να καταλαμβάνει μεγαλύτερο μέρος γονεϊκότητας, το οποίο δεν είναι σωστό».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος απ’ την πλευρά του τόνισε: «Θα ήθελα πολύ να το κάνετε αυτό. Να το προτείνεις. Οπότε, θα έρθω στην εκπομπή σου και να τον ξεκινήσετε αυτόν τον αγώνα. Αναθεωρούμε, είδες».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ