Φώτης Σεργουλόπουλος: «Μπαμπά εσείς πώς με κάνατε;» – Η ερώτηση του γιου του και η τρυφερή απάντηση

Για πέμπτη χρονιά στην Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, άνθρωποι με αληθινές ιστορίες μίλησαν για την αποδοχή και την αγάπη ενάντια στο στίγμα και στην προκατάληψη. Ανάμεσά τους ήταν και ο Φωτης Σεργουλόπουλος.

Η ανοιχτή συζήτηση πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Σκηνή, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, με την σφραγίδα του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε για την απόφασή του να δημιουργήσει οικογένεια, ενώ ανέφερε και τα όσα είπε στον σύντροφό του, όταν του εξέφρασε την επιθυμία του να αποκτήσουν ένα παιδί.

«Βρισκόμουν σε μια οικογένεια που αγαπούσε ο ένας τον άλλο, μεγάλωσα με πολλή αγάπη, κατανόηση, αποδοχή και όταν μεγάλωσα ένιωσα την ανάγκη να κάνω και εγώ τη δική μου οικογένεια. Κάποια στιγμή είπα στον σύντροφό μου “θέλω να κάνουμε ένα παιδί και εκείνος αναρωτήθηκε αν είναι εφικτό”», είπε αρχικά ο Φώτης Σεγουλόπουλος.

Και συμπλήρωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος: «Έφτασε η στιγμή να κάνουμε το παιδί μας, να μεγαλώνουμε και να έρθει ο γιος μου κάποια στιγμή να με ρωτήσει “μπαμπά εσείς πώς με κάνατε” και του απάντησα με αγάπη μωρό μου».

Ακολουθεί βίντεο της εκπομπής «Πρωινό μας», η οποία πρόβαλλε απόσπασμα με τα όσα είπε επί σκηνής ο Φώτης Σεργουλόπουλος:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ