Πώς ο Στέλιος Κουδουνάρης έπεσε θύμα απάτης – Άδειασαν τον τραπεζικό του λογαριασμό

Καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωινό μας” ήταν ο Στέλιος Κουδουνάρης. Ο γνωστός σχεδιαστής αποκάλυψε στην Φαίη Σκορδά την περιπέτεια που έζησε όταν απατεώνες άδειασαν τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Όπως περιέγραψε ο Στέλιος Κουδουνάρης, χτύπησε το τηλέφωνο στο κατάστημά του στο Κολωνάκι και άκουσε μία φωνή να του λέει “έλα Στελάκο μου λέει είμαι η Σοφία από το φαρμακείο”.

«Η Σοφία υπάρχει και τη γνωρίζω, δεν γνωρίζω όμως τη φωνή της γιατί έχουμε μια κοινωνική γνωριμία. Μου ζήτησε να μου βάλει κάποια χρήματα στο λογαριασμό μου για ένα δώρο που ήθελε να κάνει. Μπήκα στο link που μου έστειλε, το οποίο ήταν ένα πλασματικό περιβάλλον γνωστής τράπεζας» περιέγραψε ο Στέλιος Κουδουνάρης εξηγώντας στη συνέχεια με ποιον τρόπο οι απατεώνες τον έκαναν να νιώσει οικειότητα και να βάλει τους κωδικούς του.

«Συνέχισα την ημέρα μου χωρίς να καταλάβω απολύτως τίποτα. Κάποια στιγμή μου τηλεφωνεί η διευθύντρια της τράπεζας που έχω τον επαγγελματικό λογαριασμό μου και με ρώτησε εάν έχω κάνει κατάθεση ένα ποσό σε έναν ρομά στη Θήβα, απαντώ όχι. “Μου λέει που έχετε κάνει μεταφορές σήμερα, λέω πουθενά. Σας έχουν αδειάσει τους λογαριασμούς μου λέει και έμεινα παγωτό» αποκάλυψε ο ίδιος εξηγώντας πως αυτός ήταν ο βασικός λογαριασμός της επιχείρησής του.
«Αν ήμουν αδύναμος χαρακτήρας; Αν αυτοκτονούσα;», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης, με τη Φαίη Σκορδά να έχει υποστεί σοκ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ