Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η κοινή συνέντευξη με την σύζυγό του – «Την κυνήγησα και τα κατάφερα»

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης και η σύζυγός του Δώρα Τσαμπάζη είχαν φιλοξενηθεί στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μαμά-δες» τον Μάιο του 2022. Μίλησαν για την γνωριμία τους αλλά και για τα δύο τους παιδιά, την Ελεάνα και τον Γιώργο.

«Είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες, μαθαίνει ο ένας από τον άλλο. Αλληλοσυμπληρωνόμαστε» είπε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Όσο για το πώς γνωρίστηκαν είπε: «Μου άρεσε, της άρεσα, την κυνήγησα και τα κατάφερα» πρόσθεσε.

«Την πρώτη φορά που τον συνάντησα με κοιτούσε πολύ έντονα, ήμουν με μια φίλη μου σε ένα μπαράκι» συμπλήρωσε εκείνη.

Στο σπίτι κάνει κουμάντο η Δώρα, παραδεχόταν ο ολυμπιονίκης ενώ εκείνος συνήθιζε να έχει τον ρόλο του κουβαλητή. Όσο για το μεγαλύτερό του ελάττωμα, η σύζυγός του τόνισε ότι είναι ο ψυχαναγκασμός του σχετικά με την θέση με των αντικειμένων μέσα στο σπίτι.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης μίλησε και για την σχέση του με τον πατέρα του, λέγοντας ότι ο καβγάς της προπόνησης μεταφερόταν στο σπίτι.

«Όταν μαλώναμε με τον πατέρα μου στο γυμναστήριο η ένταση μεταφερόταν στο σπίτι. Οι μόνες διαφωνίες που είχα με τον πατέρα μου αφορούσαν τον αθλητισμό» είπε και συνέχισε: «Το μεγάλο άλμα που έκανε ο πατέρας μου και του το πιστώνω, ήταν ότι στα 14-15 μου για να μην φρενάρει την εξέλιξή μου ως αθλητή με εμπιστεύτηκε σε κάποιον άλλο προπονητή».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ