Νέα υπόθεση βιασμού ανήλικης – Ταξίδεψαν από το Κερατσίνι στη Λιβαδειά και κακοποίησαν σεξουαλικά 17χρονη

Μία νέα υπόθεση βιασμού ανήλικης απασχόλησε τις αστυνομικές Αρχές τα τελευταία 24ωρα. Δύο νεαροί άνδρες φέρονται να είναι οι δράστες της σεξουαλικής κακοποίησης μίας 17χρονης από τη Λιβαδειά. Ο 26χρονος και ο 23χρονος συνελήφθησαν σε περιοχή του Κερατσινίου και αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, τον βιασμό κατήγγειλαν η 17χρονη και οι γονείς της στην Ασφάλεια της Λιβαδειάς. Όπως ανέφεραν, η ανήλικη είχε επικοινωνία μέσω social media με έναν από τους νεαρούς, οι οποίοι βρέθηκαν στην πόλη και συναντήθηκαν μαζί της την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.

Οι δράστες οδήγησαν την ανήλικη με το αυτοκίνητό τους σε αγροτική περιοχή και εκεί, όπως καταγγέλλει, την βίασαν. Στη συνέχεια, εγκατέλειψαν την 17χρονη σε κεντρικό δρόμο της Λιβαδειάς και οι ίδιοι εξαφανίστηκαν.

Μετά την καταγγελία του βιασμού, οι αστυνομικοί κατάφεραν με μεθοδική έρευνα να εξιχνιάσουν την υπόθεση. Έχοντας στη διάθεσή τους βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη των δραστών. Στη συνέχεια η 17χρονη αναγνώρισε τον 23χρονο και τον 26χρονο και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από την ανακρίτρια του Πρωτοδικείου της Λιβαδειάς.

Αστυνομικοί της ασφάλειας Λιβαδειάς σε συνεργασία με την ασφάλεια Αττικής εντόπισαν τους δύο νεαρούς στην περιοχή του Κερατσινίου και τους συνέλαβαν.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ