Ένταση στην Βουλή – «Δεν κάνουμε Μουντιάλ εδώ» – ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι στην Βουλή κατά την συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2023.

Βουλή: Κόντρα Πικραμμένου – Ραγκούση για τις παρακολουθήσεις

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Διονύσιος Σταμενίτης, διαμαρτυρήθηκε λέγοντας πως «οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των κομμάτων καταχρώνται του χρόνου και παίρνουν χρόνο από τους βουλευτές». Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, προκειμένου να απευθύνει ερώτηση προς την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα, προκαλώντας την αντίδραση ορισμένων βουλευτών.

Ο Δ’ αντιπρόεδρος της Βουλής, Δημήτριος Βίτσας, παρενέβη και προέτρεψε τον κ. Τσακαλώτο να συνεχίσει την ερώτησή του και να σταματήσει να απαντάει στους υπόλοιπους βουλευτές. Ο κ. Βίτσας τόνισε πως οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, εκτός από τις ομιλίες τους, έχουν την δυνατότητα να πάρουν τον λόγο τρεις φορές. Μάλιστα απευθύνθηκε σε έντονο ύφος στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Χρήστο Μπουκώρο.

Ο κ. Τσακαλώτος ολοκλήρωσε την ερώτησή του, με τον κ. Βίτσα να δίνει τον λόγο στην κ. Γκάγκα για να απαντήσει. Όμως ο κ. Μπουκώρος προσπάθησε να πάρει ξανά τον λόγο με τον αντιπρόεδρο της Βουλής να του απαντάει: «Δεν έχουμε καμία μπάλα εδώ. Δεν κάνουμε Μουντιάλ εδώ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ