Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Διαψεύδει τον σταρ του NBA Βίκτορ Γουεμπανιαμά για το χαστούκι

Μπρίτνεϊ Σπίαρς Britney Spears

Την δική της εκδοχή για την επίθεση που δέχθηκε από σωματοφύλακα του ντραφτ του ΝΒΑ, Βίκτορ Γουεμπανιαμά έδωσε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Ο παίκτης ανέφερε ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τον άρπαξε μέσα σε καζίνο στο Λας Βέγκας με αποτέλεσμα οι άνδρες της ασφάλειας του να επέμβουν ακαριαία. Η τραγουδίστρια της ποπ, όμως, τον διαψεύδει και ισχυρίζεται ότι απλά τον χτύπησε στον ώμο. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εξήγησε ότι ο σωματοφύλακας του μπασκετμπολίστα την χτύπησε με μεγάλη δύναμη και παραλίγο να την ρίξει στο έδαφος.

Η ποπ σταρ εξήγησε ότι το θέμα «είναι σούπερ ντροπιαστικό να το μοιράζεται με τον κόσμο αλλά ήδη έχει δημοσιοποιηθεί» και τόνισε ότι η δική της ασφάλεια ποτέ δεν έχει επιτεθεί σε θαυμαστές της. «Περικυκλώνομαι από κόσμο όλη την ώρα. Για την ακρίβεια εκείνη την νύχτα περικυκλώθηκα από μία ομάδα τουλάχιστον 20 θαυμαστών. Η ομάδα ασφάλειας μου δεν χτύπησε κανέναν τους», είπε η τραγουδίστρια.

Το TMZ μετέδωσε χθες ότι μετά το περιστατικό ο σωματοφύλακας ζήτησε συγγνώμη από την τραγουδίστρια. Ωστόσο εκείνη σήμερα ανέφερε ότι ούτε ο αθλητής ούτε ο άνδρας της ασφάλειας της έχουν ζητήσει συγγνώμη και εύχεται να το πράξουν. Οι άνδρες ασφάλειας της τραγουδίστριας κατέθεσαν αναφορά στην αστυνομία για ξυλοδαρμό.

Exit mobile version