Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η ανάρτηση του συζύγου της για το χαστούκι που δέχθηκε από σεκιούριτι του Γουεμπανιαμά

Ο Σαμ Ασγκάρι με αναρτήσεις του στα social media, εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στη σύζυγό του, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, για το περιστατικό με το χαστούκι που δέχθηκε η διάσημη τραγουδίστρια από σωματοφύλακα του ντραφτ του ΝΒΑ, Βίκτορ Γουεμπανιαμά.

Victor Wembanyama: Οι πρώτες δηλώσεις για το περιστατικό με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς – «Με άρπαξε από πίσω»

Σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σαμ Ασγκάρι αναφέρει πως είναι κατά σε όποια μορφή βίας και τονίζει ότι η υπεράσπιση μίας γυναίκας και ειδικά της συζύγου του δεν είναι συζητήσιμη.

«Είμαι αντίθετος με τη βία σε οποιαδήποτε μορφή της, ειδικά χωρίς αιτιολόγηση για την υπεράσπιση του εαυτού σας ή κάποιου άλλου που δεν είναι σε θέση να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Η αυτοάμυνα μπορεί να είναι αναπόφευκτη, αλλά η υπεράσπιση οποιασδήποτε γυναίκας, ιδίως της συζύγου μου, δεν είναι συζητήσιμη. Θεωρώ την αντίδρασή μου συγκρατημένη, λαμβάνοντας υπόψιν τι συνέβη, και ελπίζω ο εν λόγω άνδρας να πάρει ένα μάθημα και να αλλάξει την περιφρόνησή του για τις γυναίκες. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Σαμ Ασγκάρι.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξεσπά και κατηγορεί τους γιους της για fake news

Σαμ Ασγκάρι Instagram

Στη συνέχεια, δημοσίευσε νέο story με τη σύζυγό του να αγκαλιάζει μια θαυμάστριά της. «Οι διασημότητες είναι διασημότητες μόνο εξαιτίας των ανθρώπων και των θαυμαστών τους. Ποτέ στα 25 χρόνια της, ακόμα κι αν είναι μια σούπερσταρ, δεν αντιμετώπισε κανέναν με ασέβεια. Έτσι να φέρεστε στους ανθρώπους» έγραψε κάτω από το βίντεο.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δημοσίευσε φωτογραφία της με τον γιο της – Η ρήξη στις σχέσεις με τα παιδιά της

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ