Λένα Ζευγαρά: «Γονάτισε και μπροστά σε 1.000 ανθρώπους που τον έβλεπαν μου ζήτησε να τον παντρευτώ»

Συνέντευξη στο περιοδικό “ΟΚ!” έδωσε η Λένα Ζευγαρά. Η λαϊκή τραγουδίστρια ανάμεσα σε άλλα, αποκάλυψε στην συνέντευξη μία από τις πιο έντονες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχθεί και μάλιστα ενώ βρισκόταν πάνω στην πίστα. Όπως ανέφερε θαυμαστής της, της έκανε πρόταση γάμου την ώρα που τραγουδούσε.

«Πριν από λίγα χρόνια ανέβηκε στη σκηνή ένας τύπος που είχε φτιάξει με το σιδεράκι από τις σαμπάνιες κάτι σαν δαχτυλίδι. Γονάτισε και μπροστά σε χίλιους ανθρώπους που τον έβλεπαν μου ζήτησε: “Θες να με παντρευτείς;”. “Σε παραδέχομαι” του είπα “γιατί δεν υπολόγισες όλα αυτά τα μάτια που σε κοιτάνε αυτή τη στιγμή και ανέβηκες να βγάλεις την τρέλα σου”. Απάντησα όχι φυσικά. Δεν παρεξηγώ τις εκρήξεις θαυμασμού του κόσμου γιατί δείχνουν την αγάπη τους. Διάβασα κάποτε μια φράση που την έχω στο μυαλό μου πάντα. “Όταν ο άλλος σου δείχνει την αγάπη του, μην τον διακόπτεις” κι αυτό κάνω» είπε η Λένα Ζευγαρά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lena Zevgara (@lena_zevgara)

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης η τραγουδίστρια τόνισε πως τα παιδιά της νύχτας είναι και τα καλύτερα: «Για μένα τα παιδιά της νύχτας είναι τα καλύτερα. Αφήνουν τις οικογένειες τους τα Χριστούγεννα, το Πάσχα, στα γενέθλια των παιδιών τους ή ακόμα και όταν το παιδί τους κάνει τα πρώτα του βήματα. Χάνουν τον ύπνο τους, που μακροχρόνια κάνει κακό στην υγεία. Άνθρωποι σαν και μένα είμαστε εκεί για να διασκεδάσουμε αυτούς που μπορεί να έρχονται με πολλά προβλήματα στο κεφάλι τους και έχουν ανάγκη να ξεδώσουν. Είμαστε πάντα εκεί κάνοντας πολλές θυσίες. Σίγουρα το να φεύγεις από το σπίτι σου στις 11 το βράδυ, την ώρα που οι περισσότεροι άνθρωποι κοιμούνται, σε κουράζει».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lena Zevgara (@lena_zevgara)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ