Κιμ Καρντάσιαν: Έχει σχέση με τον πρώην σύζυγο της Ζιζέλ;

Με πρώην σύζυγό, διεθνούς φήμης μοντέλου φέρεται να έχει σχέση η Κιμ Καρντάσιαν. Ο λόγος για τον Τομ Μπρέιντι, πρώην σύζυγος και πατέρας των παιδιών της Ζιζέλ, ο οποίος είναι πρώην παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου. Η πιο διάσημη της οικογένειας των Καρντάσιαν, όπως όλα δείχνουν έπειτα από ένα δύσκολο γάμο με τον ράπερ Κάνιε Γουέστ και μία σχέση 9 μηνών με τον κωμικό και ηθοποιό Πιτ Ντέιβιντσον, έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του πρώην της Ζιζέλ.

Μπορεί η σχέση τους να μην έχει επιβεβαιωθεί, όμως οι φήμες αναζωπυρώθηκαν όταν και οι δύο βρέθηκαν στο “λευκό πάρτι” του επιχειρηματία Μάικλ Ρούμπιν στα Χάμπτονς κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Όπως αναφέρει πηγή στην “Daily Mail” οι δύο τους φλέρταραν και μάλιστα τους είδαν να περνάνε χρόνο μαζί στην παραλία, μέσα στην ημέρα και να χορεύουν και πάλι μαζί το βράδυ.

Άτομο του στενού περιβάλλοντος της Καρντάσιαν ισχυρίστηκε πως ο Μπρέιντι είναι ακριβώς ο τύπος του άνδρα που θέλει η Κιμ.

Παρ’ ότι και οι δύο φωτογραφήθηκαν κατά την διάρκεια του πάρτι, δεν υπήρξε κοινή λήψη. Σε φωτογραφίες που ανέβασε ο Τομ Μπρέιντι φαίνονται μεταξύ άλλων οι μπασκετμπολίστες Τζέιμς Χάρντεν και Ντέβιν Μπούκερ, καθώς και ο ράπερ Jay-Z. Ενώ στις φωτογραφίες που ανέβασε η Καρντάσιαν στο instagram, ξεχωρίζει η αδερφή της Κένταλ Τζένερ, ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής Κιλιάν Μπαπέ και ο ηθοποιός Κέβιν Χαρτ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Brady (@tombrady)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Ο Τομ Μπρέιντι υπήρξε χρόνια παντρεμένος με την Ζιζέλ και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά τον Μπέντζαμιν Ρέιν και την Βίβιαν Λέικ. Ενώ από την σχέση του με την ηθοποιό Μπρίτζετ Μοϊνάχαν έχει αποκτήσει ακόμα έναν γιο, τον Τζον Έντουαρντ Τόμας. Από την άλλη η Κιμ Καρντάσιαν ήταν παντρεμένη με τον Κάνιε Γουέστ από το 2014 έως και το 2022. Το διαζύγιο τους ήταν ταραχώδες. Το πρώην ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά, την Νόρθ, τον Σαιντ, την Σικάγο και τον Σαμ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ