Μπράντλεϊ Κούπερ: Ήταν ζευγάρι με τη Lady Gaga; – Τι απαντά για την ερωτική εμφάνιση στα Όσκαρ

Όργιο φημών για τη μεταξύ τους σχέση είχαν πυροδοτήσει ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Lady Gaga μετά την εμφάνισή τους στην τελετή απονομής των Όσκαρ του 2019.

Οι δύο καλλιτέχνες ανέβηκαν στη σκηνή για να ερμηνεύσουν τη μεγάλη επιτυχία “Shallow” από την ταινία στην συμπρωταγωνιστούσαν “Ένα αστέρι γεννιέται” και η οποία απέφερε Όσκαρ στην popstar και ηθοποιό.

Όμως η σκηνική τους παρουσία άναψε φωτιές τόσο στην Ιρίνα Σάικ, σύντροφο τότε του Μπράντλεϊ Κούπερ όσο και στο τηλεοπτικό κοινό. Οι δύο καλλιτέχνες επέδειξαν την έντονη χημεία τους και την ιδιαίτερη σπίθα που υπήρχε μεταξύ τους, με όλους να κάνουν λόγο για μία παράφορη ερωτική σχέση. Άλλωστε, λίγο πριν από τα Όσκαρ η Lady Gaga ειχε χωρίσει με τον αρραβωνιαστικό της ενώ μετά τα Όσκαρ χώρισε και ο Μπράντλεϊ Κούπερ από το supermodel με το οποίο έχει μία κορούλα.

Σχεδόν δυόμισι χρόνια μετά, ο Μπράντλεϊ Κούπερ, με δηλώσεις του στο Hollywood Reporter έρχεται να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να αποκαλύψει την αλήθεια για το θέαμα των δύο ερωτευμένων σταρ που όλοι είδαμε στη σκηνή.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ δήλωσε πως το ζευγάρι υποκρινόταν και πως έκαναν σαν να έπαιζαν μια σκηνή από ταινία, προκειμένου ο ίδιος να μπορέσει να κοντρολάρει τους φόβους του επειδή θα τραγουδούσε ζωντανά στη σκηνή.

“Προσωπική μου άποψη, μειώνει το επίπεδο του άγχους. Ερωτεύονται σε αυτήν τη σκηνή της ταινίας. Είναι αυτή η εκρηκτική στιγμή που συμβαίνει στους δυο τους επάνω σε μια σκηνή μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους. Θα ήταν πολύ περίεργο αν καθόμασταν και οι δύο σε δυο σκαμπό κοιτάζοντας το κοινό” τόνισε στο Hollywood Reporter.

Η Lady Gaga είχε δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξή της στην Όπρα Γουίνφρεϊ και το Elle ότι το κοινό είδε αυτό που έπρεπε να δει, δηλαδή την υποκριτική τους. “Ναι, ο κόσμος είδε την αγάπη και μαντέψτε… Αυτό ήταν που θέλαμε να δείτε. Αυτό είναι ένα τραγούδι αγάπης. Η ταινία “A Star Is Born” είναι μια ιστορία αγάπης. Δουλέψαμε τόσο σκληρά γι’ αυτό. Δουλέψαμε για μέρες”.

Αν και δεν ήταν ποτέ ερωτευμένοι, οι πρώην συμπρωταγωνιστές έχουν μόνο καλά λόγια να πουν ο ένας για τον άλλον. “Είναι τρομερά χαρισματική και όμορφη. Όταν τη γνώρισα, σκέφτηκα: Αν μπορώ να το αξιοποιήσω αυτό… Συνειδητοποίησα πως δεν έχει όρια στο τι μπορεί να κάνει αλλά και το επίπεδο δέσμευσής της” είπε χαρακτηριστικά ο Κούπερ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ