Μπάρμπρα Στρέιζαντ κατά Μπράντλεϊ Κούπερ για το “Ένα Αστέρι Γεννιέται”

“Λάθος ιδέα” χαρακτήρισε τη διασκευή της ταινίας της “Ένα Αστέρι Γεννιέται” από τον Μπράντλεϊ Κούπερ η θρυλική Μπάρμπρα Στρέιζαντ. Μιλώντας σε εκπομπή της αυστραλιανής τηλεόρασης, η79χρονη σουπερστάρ άσκησε κριτική στην ταινία του 2018 όπου πρωταγωνιστούσαν ο Κούπερ με τη Lady Gaga.

“Αρχικά όταν είπαν ότι θα γινόταν νέα διασκευή, ακούστηκε ότι πρωταγωνιστές θα ήταν ο Γουίλ Σμιθ και η Μπιγιονσέ. Σκέφτηκα ότι αυτό είναι ενδιαφέρον” είπε ο θρύλος της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. “Θα ήταν πραγματικά διαφορετική, με διαφορετικό είδος μουσικής, ηθοποιούς εντελώς διαφορετικούς και σκέφτηκα ότι ήταν σπουδαία ιδέα. Οπότε εξεπλάγην όταν είδα πόσο παρόμοια ήταν με τη διασκευή που είχα κάνει εγώ το 1976” πρόσθεσε η Στρέιζαντ και τόνισε “δεν με ενδιαφέρει τόσο η επιτυχία όσο η πρωτοτυπία”. Επίσης, τόνισε ότι προτιμούσε για πρωταγωνιστές τον Γουίλ Σμιθ και την Μπιγιονσέ και όχι τον Κούπερ και την Gaga, ενώ επεσήμανε ότι δεν μπορεί να αγνοήσει την επιτυχία της ταινίας αφού απέφερε έσοδα 436 εκατ. δολαρίων παγκοσμίως και το τραγούδι “Shallows” κέρδισε Όσκαρ.

Όταν ο Κούπερ με την Gaga προωθούσαν την ταινία τους το 2018 είχαν πει ότι η Στρέιζαντ την είχε εγκρίνει και τους είχε δώσει την ευλογία της, ωστόσο, η ίδια η Στρέιζαντ λίγο αργότερα μέσα στο 2018 είχε δηλώσει: “Σκέφτηκα ότι αφού θα ήταν η Μπιγιονσέ θα ήταν πολύ διαφορετική και θα είχε πολυφυλετικό καστ και η μουσική θα ήταν ραπ. Αλλά τώρα μοιάζει πιο πολύ με την ταινία που έκανα εγώ”.

Υπενθυμίζεται πως στην ταινία του 1976 στο πλευρό της Στρέιζαντ ήταν ο γόης Κρις Κριστόφερσον. Αρχικά η ταινία δημιουργήθηκε το 1937 με πρωταγωνιστές την Τζάνετ Γκέινορ και τον Φρέντρικ Μαρτς ενώ στη διασκευή της το 1954 πρωταγωνίστησαν η Τζούντι Γκάρλαντ με τον Τζέιμς Μέισον.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ