Μπέσσυ Μάλφα για Κάτια Νικολαΐδου: «Αυτή τη στιγμή είμαι σχεδόν παράλυτη από την στεναχώρια μου»

Η Κάτια Νικολαΐδου πέθανε χθες (8/11) σε ηλικία 58 ετών ύστερα από μία πολυετή μάχη με τον καρκίνο. Η είδηση του θανάτου της γνωστής ηθοποιού έχει σκορπίσει την θλίψη. Σήμερα (9/11) στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα παρουσιάστηκαν δηλώσεις της Μπέσσυς Μάλφα.

Πέθανε η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου

Η Κάτια Νικολαΐδου υπήρξε πάρα πολύ καλή φίλη της ηθοποιού και η Μπέσσυ Μάλφα μίλησε με μεγάλη συγκίνηση για εκείνη.

«Είμαι βαθιά στεναχωρημένη, ήταν η καλύτερή μου φίλη, ένας άγιος άνθρωπος πολύ σημαντικός για εμένα. Πολύ σημαντικός για πολλούς, για την ίδια την τέχνη, μια σπάνια κοπέλα. Αυτή τη στιγμή είμαι, όπως καταλαβαίνετε, σχεδόν παράλυτη από τη στεναχώρια μου, δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω.

Κάτια Νικολαΐδου: Όταν μιλούσε ανοιχτά για την περιπέτεια της με τον καρκίνο

Αυτό που ξέρω είναι ότι ήταν μία αγία, μία σπουδαία γυναίκα, πολύ δυνατή που πάλεψε με τη νόσο πολλές φορές και τη νίκησε. Την αγαπώ βαθιά και θα την αγαπώ. Θα ήθελα να πω πάρα πολλά πράγματα για την Κάτια, όμως ο πόνος μου είναι μεγάλος, να με συγχωρείτε… Την αγαπώ πάρα πολύ και μου είναι πολύ δύσκολο… Συγχωρέστε με…» ανέφερε αρχικά η Μπέσσυ Μάλφα.

«Η Κάτια είναι ένας δυνατός άνθρωπος»

Σπύρος Μπιμπίλας: Αποχαιρέτησε την Κάτια Νικολαΐδου – «Η παράσταση τελείωσε…»

«Η Κάτια πάντα χαμογελαστή, πάντα αισιόδοξη, με την Σούγκαρ στην αγκαλιά της, να αγαπάει όλο τον κόσμο και πολύ δυνατή» είπε η Μπέσσυ Μάλφα, όταν ρωτήθηκε για το ποια είναι η πιο δυνατή της ανάμνηση από την Κάτια Νικολαΐδου.

Σε ερώτηση για το αν την φόβιζε ο θάνατος, η γνωστή ηθοποιός απάντησε ότι: «Όχι, δεν νομίζω ότι την φόβιζε τίποτα».

«Η Κάτια είναι ένας δυνατός άνθρωπος, είναι η δύναμη, υπάρχει και θα υπάρχει η ίδια η δύναμη. Την αγαπούσα, την αγαπώ και θα την αγαπώ…» εξήγησε η Μπέσσυ Μάλφα, όταν η δημοσιογράφος ανέφερε πως παρά το γεγονός ότι αντιμετώπιζε όλον αυτόν τον προσωπικό Γολγοθά, η Κάτια Νικολαΐδου έδινε δύναμη και σε άλλες γυναίκες που την χρειάστηκαν και στα δικαστήρια. Όπως την είχαμε δει να είναι δίπλα στην Σοφία Παυλίδου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ