Κάτια Νικολαΐδου: Όταν μιλούσε ανοιχτά για την περιπέτεια της με τον καρκίνο

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Κάτιας Νικολαΐδου το βράδυ της Τετάρτης (8/11) με τον καλό της φίλο, Δημήτρη Στρέπκο και τον αδελφό της, Τάκη να κάνουν γνωστή την είδηση.

Η ηθοποιός πάλεψε σκληρά με τον καρκίνο και μετά από πολλά χρόνια δεν τα κατάφερε.

Όσοι τη γνώριζαν είτε προσωπικά είτε από τις σειρές που είχε συμμετάσχει την αποχαιρέτησαν με τα πιο τρυφερά λόγια.

Πριν από περίπου μια δεκαετία και συγκεκριμένα στην που έκαναν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά στο Mega, είχε μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας της αλλά και το πως κατάφερε να το ξεπεράσει και να σταθεί στα πόδια της.

Αναλυτικά

«Δεν φοβήθηκα! Όταν μου είπαν ότι έχω αυτή την αρρώστια είπα στον γιατρό μου και του είπα “εγώ δεν πεθαίνω από αυτό”. Όταν μου είπε ότι θα μου πέσουν τα μαλλιά για έξι μήνες έβαλα τα κλάματα. Του λέω “θέλω να δουλέψω. Πώς θα είμαι χωρίς μαλλιά;”. Και μου είπε για τις περούκες! Ήθελα να ζήσω.

Δεν μπορώ να σας πω ότι 24 ώρες το 24ωρο ήμουν με το χαμόγελο και ήμουν τόσο δυνατή. Υπήρχαν στιγμές που λύγιζα γιατί με εγκατέλειπαν οι δυνάμεις μου. Το αποκούμπι μου ήταν οι γονείς μου, ο αδερφός μου και οι φίλοι μου. Είμαι τυχερή, τους ευγνωμονώ. Φοβήθηκα τρομερά να το συζητήσω.

Δεν ντρεπόμουν! Φοβόμουν αυτό που έγινε μετέπειτα. Ήταν οι κάμερες συνεχώς έξω από το σπίτι μου και χτυπούσαν τα τηλέφωνα 12 και 1 το βράδυ. Δεν είχα πρόβλημα να μιλήσω για αυτό. Ήθελα να είμαι λίγο καλά και να περάσω το μήνυμα! Για κάποιο λόγο έζησα. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη να ακούσουν ότι είμαι καλά και συνεχίζω την ζωή μου.

Για το μόνο πράγμα που φοβάμαι είναι να μην πάθουν τίποτα τα πρόσωπα που αγαπάω. Ήμουν παντρεμένη τότε!».

Η ανάρτηση του αδελφού της που έκανε γνωστό τον θάνατο της

«Αγάπη μου… αδερφή μου.. αίμα μου… μαχήτρια μου!! Σήμερα των αγγέλων… διάλεξες την μέρα κορίτσι μου να ταξιδέψεις στην αιωνιότητα!!! Σήμερα άλλος ένα άγγελος θα είναι στον ουρανό… ο δικός μου άγγελος. Η αυλαία έπεσε αγάπη μου… αλλά τα φώτα θα μείνουν ανοιχτά… όπως η ζωή σου που ήταν γεμάτη φως…

Άγγελε μου αδερφή μου δεν θα βάλω μαύρο φόντο… κατάλευκο όπως ήταν όλη η ζωή σου Σε αγαπώ μέχρι το άπειρο!!!!! Ξεκουράσου αδερφή μου ξεκουράσου κορίτσι μου μαχήτρια μου.

Δεν θα φύγεις λεπτό από το μυαλό μου μέχρι να έρθει η ώρα να ξανασυναντηθούμε!!! Σε λατρεύω άγγελε μου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ