Αντζελίνα Τζολί: Έκανε νέο τατουάζ και οι φαν… στοιχηματίζουν αν σχετίζεται με τον Μπραντ Πιτ

Η Αντζελίνα Τζολί αγαπά τα τατουάζ και έχει μάλιστα κάνει αρκετά. Η σταρ του Χόλιγουντ μετά τον χωρισμό της με τον Μπραντ Πιτ φαίνεται πως διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, την οποία δείχνει να συνεχίζει κανονικά χωρίς να κοιτάει πίσω. Όμως φαν της τις τελευταίες ώρες υποπτεύονται πως το νέο τατουάζ της, ίσως να είναι “αφιερωμένο” στον πρώην σύζυγό της.

Συγκεκριμένα ο tattoo artist της, αποκάλυψε πριν από λίγες ώρες ότι έκανε στην Τζολί ένα τατουάζ στα δύο μεσαία δάχτυλα, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο instagram προφίλ του και οι θαυμαστές της ψάχνουν να δουν τι θα μπορούσε να σημαίνει το σχέδιο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Page Six (@pagesix)

 

 

Ο MR.K, όπως ονομάζεται ο tattoo artist, ο οποίος σύμφωνα με το Page Six εργάζεται στο tattoo μαγαζί Bang Bang που αγαπούν οι διάσημοι στην Νέα Υόρκη, την Τρίτη (22/8) μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο instagram προφίλ του μία φωτογραφία των δαχτύλων της Τζολί, ενώ έχει θολώσει το σημείο όπου φαίνονται τα δύο κοινά τατουάζ, έτσι ώστε να μην μπορεί κανείς να διακρίνει τι είναι.

«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι της έπιασα το χέρι και της έκανα τατουάζ. Μαντέψτε τι έχει στην παλάμη της» ανέφερε ο MR.K στη λεζάντα της δημοσίευσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MR.K (@mr.k_tattoo)

Τα σχόλια για το τι μπορεί να είναι το νέο σχέδιο πήραν φωτιά, ενώ η πιο συχνή απάντηση στο ερώτημα είναι πως η διάσημη ηθοποιός έγραψε: «F—K Brad».

Οι χρήστες της εφαρμογής αναφέρονται φυσικά στον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ, με τον οποίο η Τζολί έβγαινε από το 2005 μέχρι τον πολυαναμενόμενο γάμο τους το 2014. Το ζευγάρι, ωστόσο, χώρισε το 2016 και έχει εμπλακεί σε μια δικαστική διαμάχη σχετικά με τα παιδιά τους και το κοινό οινοποιείο που διαθέτουν.

Άλλοι βέβαια χρήστες πιστεύουν πως το πιο πιθανό είναι το τατουάζ να έχει να κάνει με κάτι πιο ουσιαστικό, όπως τα έξι παιδιά της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ