Ανδρέας Μικρούτσικος για Γιώργο Νταλάρα: «Στη θέση του θα έλεγα ότι απέτυχα ως πατέρας»

Η κόρη του Γιώργου Νταλάρα και γνωστή εικαστικός, Γεωργιάννα Νταλάρα, συμμετέχει στο νέο βίντεο κλιπ του επιτυχημένου καλλιτέχνη, ο οποίος συνεργάζεται με τον Χρήστο Μάστορα.

Με αφορμή την συμμετοχή της Γεωργιάννας Νταλάρα στο βίντεο κλιπ του πατέρα της, σήμερα (12/3) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου προβλήθηκαν οι δηλώσεις που είχε κάνει τον περασμένο Οκτώβριο η εικαστικός.

Μετά την προβολή των δηλώσεων της, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολιάζοντας τα λεγόμενα της κόρης του Γιώργου Νταλάρα, είπε χαρακτηριστικά ότι: «Εγώ στη θέση του θα έλεγα ότι απέτυχα ως πατέρας».

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής ανέφερε: «Είναι πολύ σκληρή η θέση της Γεωργιάννας, είναι τίμια και δεν θέλει να πει ψέματα. Έρχομαι στη θέση του Νταλάρα. Εγώ αν ήμουν στη θέση του Γιώργου, θα είχα ταραχθεί.

Όχι ότι δεν το ξέρει, αλλά εξωραΐζουμε πάντα τα πράγματα, δηλαδή αν δεν έχουμε την παρουσία και τη συμπεριφορά που πρέπει, αν έχουμε βάλει κάποια στραβά στην οικογένεια, τα εξωραΐζουμε».

Ακόμα τόνισε ότι: «Το να λέει αυτή την κουβέντα το παιδί για μένα είναι δαμόκλειος σπάθη. Δηλαδή εγώ στη θέση του θα έλεγα ότι απέτυχα ως πατέρας».

«Στη ζωή κάνουμε ένα επάγγελμα, κάνουμε διάφορα project αλλά το πιο σημαντικό είναι του γονιού. Τελεία και παύλα», σημείωσε.

«Αν λοιπόν στο βασικότερο «project» βγαίνει το παιδί και λέει αυτό, εμένα είναι κάτι που θα μου τάραζε όλη μου τη ζωή και θα με επαναπροσδιόριζε για να δω τι στον διάολο έγινε, πού ήταν το κακό των πραγμάτων», πρόσθεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ