Αναγνωρίζετε το αγοράκι της φωτογραφίας; – Είναι γνωστός Έλληνας τραγουδιστής

Από τα πιο σημαντικά αναμνηστικά που έχουμε είναι οι παιδικές μας φωτογραφίες. Όταν τις βλέπουμε θυμόμαστε όμορφες στιγμές που ζήσαμε ως παιδιά. Πολλοί επώνυμοι έχουν μοιραστεί με τους ακολούθους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φωτογραφίες από την παιδική τους ηλικία.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Το αγοράκι της φωτογραφίας που ποζάρει χαμογελαστό στον φακό της κάμερας, είναι πλέον ένας επιτυχημένος τραγουδιστής. Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Κώστα Μαρτάκη.

Ο Κώστας Μαρτάκης γεννήθηκε στις 25 Μαΐου του 1984. Έχει δύο αδέλφια την Τίνα και το Νίκο.

Έγινε ευρέως γνωστός το 2006 με την συμμετοχή του στο μουσικό reality “Dream Show”. Τον Νοέμβριο του 2006 κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο “Πάντα Μαζί”.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, μιλώντας για την μουσική του καριέρα είχε πει μεταξύ άλλων: «Ξεκίνησα με τον Σταμάτη Γονίδη και την Δέσποινα Βανδή στην Θεσσαλονίκη στο Μπουμ. Μετά με Βανδή και Μαζωνάκη, με την Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιάννη Πλούταρχο, Νίκο Κουρκούλη. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δουλέψει με τον Σάκη Ρουβά. Τώρα που το σκέφτομαι. Στο ξεκίνημα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Νίκο Οικονομόπουλο. Έχω τραγουδήσει και με την Άννα Βίσση, αλλά όχι σεζόν σε μαγαζί. Με τον Αντώνη Ρέμο έχουμε κάνει συναυλίες στην Αυστραλία. Με τον Παντελή Παντελίδη, την Πάολα και με την Έλενα Παπαρίζου. Έχω δουλέψει σχεδόν με όλους».

Τα τραγούδια του Κώστα Μαρτάκη έχουν αγαπηθεί από το κοινό, ενώ ο καλλιτέχνης έχει αποκτήσει και θαυμαστές. Αναφερόμενος σε περιστατικά που έχει ζήσει με θαυμαστές του, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, είχε αποκαλύψει ότι: «Θαυμαστής μου, είχε κάνει στην πλάτη του το πρόσωπό μου τατουάζ. Στην Γλυφάδα που έμενα, επειδή η πολυκατοικία δεν είχε κλειστό πάρκινγκ, πολλές φορές επειδή είχαν μάθει ότι μένω εκεί μου ξεβίδωναν τις πινακίδες. Σχεδόν κάθε εβδομάδα πήγαινα και έβαζα πινακίδες. Μου έχει ζητήσει θαυμάστρια να υπογράψω στο στήθος της, επειδή ήταν πολύ μικρή σε ηλικία δεν υπέγραψα».

Εκτός από την μουσική του καριέρα, ο Κώστας Μαρτάκης έχει ασχοληθεί και με την τηλεόραση συμμετέχοντας σε τηλεοπτικές εκπομπές. Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής έχει συμμετάσχει στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega “Καλημερούδια”, καθώς και στον πρώτο κύκλο του “Your Face Sounds Familiar”.

«Έλεγα ότι δεν θέλω να κάνω ποτέ ξανά πρωινό μετά τα “Καλημερούδια”. Πλέον ξυπνάω από τις πέντε! Οπότε δεν λέω πια “ποτέ”. Αγαπώ την τηλεόραση γιατί προέρχομαι από αυτή. Βγήκα από ένα talent show που ήταν στην τηλεόραση. Θα ήθελα να κάνω κάτι που να έχω επαφή με τον κόσμο. Θέλω παιχνίδια, θέλω χαρά!», ανέφερε στην συνέντευξη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Κώστας Μαρτάκης
Πηγή: Instagram/martakis

Την φωτογραφία την είχε ανεβάσει ο ίδιος ο Κώστας Μαρτάκης στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, στις 18 Οκτωβρίου του 2015.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Martakis (@martakis)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ