Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας: Τσακώθηκαν στα μπουζούκια

Τεταμένες, όπως όλα δείχνουν, είναι οι σχέσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα. Το πρώην ζευγάρι είχε μία τυχαία συνάντηση στα μπουζούκια, που όμως κατέληξε σε έναν δημόσιο τσακωμό.

Συγκεκριμένα σε βίντεο που προβλήθηκε στη σημερινή εκπομπή του “Καλοκαίρι #yes”, το ζευγάρι δείχνει να έχει μία συζήτηση στο νυχτερινό μαγαζί, όμως οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Στάθης Σχίζας έπιασε από το χέρι την influencer και επιχειρηματία προκειμένου να τον ακολουθήσει. Μάλιστα σε εκείνο το σημείο φαίνεται ξεκάθαρα η απροθυμία της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου να ακολουθήσει τον πρώην σύντροφό της, αλλά και η δυσανασχέτησή της με την κίνησή του.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο της πρωϊνής ψυχαγωγικής εκπομπής του Open το ζευγάρι συναντήθηκε τυχαία στο μαγαζί όπου η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου γιόρταζε με τους φίλους της την ονομαστική της εορτή. Ο Στάθης Σχίζας πετούσε λουλούδια στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η σκηνή που βλέπουμε στο βίντεο εκτυλίχθηκε αφού ο πρώην παίκτης του Survivor πήγε να της μιλήσει.

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι είχε ακόμη μία τυχαία συνάντηση, στην Μύκονο, όμως απέφυγαν ο ένας τον άλλον.

Σε συνέντευξή της μετά τον χωρισμό η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε δηλώσει: «Παιδιά γενικά σ’ έναν χωρισμό, όπως και γενικά σε κάθε σχέση δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται όταν κλείνει η πόρτα, δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται πραγματικά σε μία σχέση. Εγώ είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσει να εκθέτω τους συνανθρώπους μου, ακόμα και αν ξέρω ότι κάνοντάς το, μία κατάσταση, μία ιστορία, θα είναι όλη υπέρ μου. Ακόμα και σ’ αυτή τη περίπτωση δεν το κάνω, γιατί σέβομαι τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου. Αυτό θα πω.

Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτόν τον άνθρωπο! Εννοείται πως πήρα όλα τα πράγματά μου, από το προηγούμενο σπίτι. Τα πράγματά μου, τα αγαπώ. Είμαι δεμένη με τα πράγματά μου. Δεν επέστρεψα τα δώρα που μου έχει κάνει ο Στάθης, ούτε εκείνος τα δικά μου. Δεν μπήκαμε καθόλου σ’ αυτή την διαδικασία, έγιναν όλα πολύ γρήγορα».

Από την δική του πλευρά σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Στάθης Σχίζας είχε αναφέρει: «Έχουμε ένα εκατομμύριο προβλήματα σαν χώρα και ασχολούνται με το εάν χώρισε ο Σχίζας με την Παναγιώταρου. Εντάξει, ένα ζευγάρι είμαστε και εμείς απλά μας γνωρίζουν. Είναι κάποιες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και αυτές θέλω να τις κρατήσω για εμένα και την Αλεξάνδρα. Υπάρχει πολλή αγάπη και σεβασμός και μέχρι εκεί»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ