Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτόν τον άνθρωπο»

Στα “Mad Vma” βρέθηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και σε δηλώσεις της στα τηλεοπτικά συνεργεία απάντησε για το αν βρίσκεται σε σχέση, αλλά και για τον Στάθη Σχίζα.

«Λοιπόν με τον Mente Fuerte είμαστε φιλαράκια, είναι φοβερό παιδί, είμαστε μόνο φίλοι, οπότε είναι πολύ πιθανόν να μας ξαναδείτε να βγαίνουμε, αφού κάνουμε παρέα. Από εκεί και πέρα είμαι ελεύθερη ναι! είμαι για την Αλεξάνδρα, για τους φίλους της Αλεξάνδρας, είμαι για τις δουλειές της Αλεξάνδρας, αλλά όλο αυτό δεν περιλαμβάνει κανένα σύντροφο» απάντησε, όταν ρωτήθηκε για το εάν είναι σε σχέση.

Προσθέτοντας πως: «Με ενοχλεί που μου χρεώνουν σχέσεις που δεν ισχύουν, γιατί από ένα σημείο και μετά σκέφτεσαι “που να βγω να φάω, που να βγω να πιώ ένα ποτό”. Δηλαδή ξέρεις ότι συνέχεια κάτι θα χρεωθείς και κάτι θα ακούσεις».

Για το αν την επηρέασαν, ενόχλησαν πράγματα που ακούστηκαν για τον χωρισμό της, είπε: «Παιδιά γενικά σ’ έναν χωρισμό, όπως και γενικά σε κάθε σχέση δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται όταν κλείνει η πόρτα, δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται πραγματικά σε μία σχέση. Εγώ είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσει να εκθέτω τους συνανθρώπους μου, ακόμα και αν ξέρω ότι κάνοντάς το, μία κατάσταση, μία ιστορία, θα είναι όλη υπέρ μου. Ακόμα και σ’ αυτή τη περίπτωση δεν το κάνω, γιατί σέβομαι τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου. Αυτό θα πω».

Ερωτηθείσα για τον Στάθη Σχίζα, τόνισε ότι: «Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτόν τον άνθρωπο! Εννοείται πως πήρα όλα τα πράγματά μου, από το προηγούμενο σπίτι. Τα πράγματά μου, τα αγαπώ. Είμαι δεμένη με τα πράγματά μου. Δεν επέστρεψα τα δώρα που μου έχει κάνει ο Στάθης, ούτε εκείνος τα δικά μου. Δεν μπήκαμε καθόλου σ’ αυτή την διαδικασία, έγιναν όλα πολύ γρήγορα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ