Λίτσα Πατέρα: Απαντά για την Μαρία Κορινθίου – «Μέσα στο στούντιο δεν λύνονται οι διαφορές – Λύνονται αλλού»

Σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Λίτσα Πατέρα απάντησε για την πρόσφατη αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από την εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

«Πριν με ρωτήσετε, να σας πω ότι εγώ πηγαίνω άλλη ώρα, τα γεγονότα γίνονται άλλη ώρα και δεν έχω δει τίποτα. Όλα αυτά έγιναν σε κάποια στιγμή που δεν ήμουν εγώ για να σας εξηγήσω. Δεν έχω αντιληφθεί κάτι που να μην πήγαινε καλά. Μέσα στο στούντιο δεν λύνονται οι διαφορές. Αν υπάρχουν διαφορές, που εγώ δεν τις ξέρω, δεν λύνονται εκεί. Λύνονται αλλού», δήλωσε η γνωστή αστρολόγος.

«Αποχώρησε η Μαρία, πώς έγινε δεν ξέρω, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Αυτά τα έχουμε ζήσει 40 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

Για το γεγονός ότι η αποχώρηση της ηθοποιού συνέβη 10 ημέρες πριν από το τέλος της σεζόν, με ένα λιτό δελτίο Τύπου από τον ΑΝΤ1, η Λίτσα Πατέρα ανέφερε: «Τι να σας κάνει το κανάλι; Να κάτσει να κάνει κουτσομπολιό; Όταν κάτι δεν πάει καλά, δεν πάει καλά, τι να κάνουμε τώρα; Ο ANT1 μας έχει αποδείξει ότι είναι ένα κανάλι πάρα πολύ σοβαρό και πάρα πολύ σωστό».

Επιπλέον, σχετικά με την πρόβλεψη που έκανε για το ζώδιο της Μαρίας Κορινθίου, την περασμένη Παρασκευή, η Λίτσα Πατέρα τόνισε: «Δεν έκανα πρόβλεψη για την κυρία Κορινθίου. Είπα ότι αυτή η νέα Σελήνη είναι άσχημη και χρειάζεται προσοχή για λάθη και παρεξηγήσεις».

Όσο για το ενδεχόμενο να είναι και του χρόνου στον ΑΝΤ1, η γνωστή αστρολόγος είπε: «Είμαι τόσα χρόνια, λες να φύγω τώρα; Συζητήσεις δεν έχουν γίνει, αλλά δεν θα φύγω. Ο ΑΝΤ1 είναι στο αίμα μου και τον αγαπώ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ