Βασίλισσα Ράνια – Βασίλισσα Λετίθια: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις και η αγκαλιά

Το βασιλικό ζεύγος της Ιορδανίας δέχθηκε στην Μαδρίτη ο βασιλιάς της Ισπανίας, Φελίπε και η βασίλισσα, Λετίθια. Η βασίλισσα της Ιορδανίας Ράνια και ο βασιλιάς Αμπντάλα Β΄ πραγματοποιούν επίσημη επίσκεψη στην χώρα μαζί με τον γιο τους.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ-Κέιτ: Τι κουβέντιασαν με το βασιλικό ζεύγος της Ιορδανίας – Τι λέει ειδικός στην ανάγνωση χειλιών

Το κλίμα μεταξύ των δύο βασιλικών συζύγων φάνηκε ότι είναι εξαιρετικό. Μόλις οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν, αγκαλιάστηκαν και άρχισαν να συνομιλούν. Όπως πάντα οι δύο βασίλισσες ήταν εξαιρετικά καλοντυμένες.

Βασίλισσα Ράνια βασίλισσα Λετίθια

Ιορδανία: «Χίλιες και μία νύχτες» στον βασιλικό γάμο της χρονιάς – ΒΙΝΤΕΟ

Η βασίλισσα Λετίθια εμφανίστηκε με ένα φλοράλ μίντι φόρεμα το οποίο αναδείκνυε την γυμνασμένη σιλουέτα της. Για να τονίσει τα χρώματα του φορέματος προτίμησε γόβες σε έντονο φούξια χρώμα αξίας 1.565 ευρώ και χρυσά σκουλαρίκια.

Η βασίλισσα Ράνια προτίμησε ένα μακρυμάνικο μαύρο φόρεμα με εντυπωσιακά κεντήματα στην μέση και τον λαιμό. Φόρεσε ψηλοτάκουνες γόβες σε κόκκινο χρώμα με ροζ και φούξια λεπτομέρειες.

Οι δύο βασίλισσες επισκέφθηκαν ένα εργαστήρι μουσείου στην Μαδρίτη και είδαν από κοντά το έργο των μαθητών και των δασκάλων που αναπαλαιώνουν έπιπλα και ιστορικά χειρόγραφα. Φάνηκαν να το διασκεδάζουν, να χαμογελούν στις κάμερες και να συζητούν αρκετή ώρα μεταξύ τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ