Πρίγκιπας Ουίλιαμ-Κέιτ: Τι κουβέντιασαν με το βασιλικό ζεύγος της Ιορδανίας – Τι λέει ειδικός στην ανάγνωση χειλιών

Στον εντυπωσιακό γάμο του διαδόχου του θρόνου της Ιορδανίας παρευρέθηκαν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγος του, Κέιτ.

Η Κέιτ Μίντλετον απαστράπτουσα στην Ιορδανία – Το αστείο στιγμιότυπο με τον Ουίλιαμ στον βασιλικό γάμο

Όταν έφτασαν για το ευτυχές γεγονός στο Παλάτι Ζαχραν το βρετανικό πριγκιπικό ζεύγος υποδέχθηκε ο βασιλιάς της Ιορδανίας, Αμπντάλα Β΄ και η βασίλισσα, Ράνια. Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν τα δύο ζευγάρια ήταν στην επίσημη τελετή στέψης του βασιλιά, Καρόλου τον Μάιο. Σύμφωνα με ειδικό στην ανάγνωση των χειλιών, ο βασιλιάς της  Ιορδανίας καλωσόρισε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και φέρεται να είπε: «Γεια σου. Πως είσαι;». «Είναι πολύ ωραίο που σας βλέπουμε ξανά», φέρεται να σχολίασε η βασίλισσα Ράνια.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η βασίλισσα Ράνια φέρεται να είπε στον πρίγκιπα Ουίλιαμ: «Ήταν τόσο καλοί». Αν και δεν είναι ξεκάθαρο σε ποιους αναφερόταν η βασίλισσα της Ιορδανίας εντούτοις η εφημερίδα Daily Mail πιθανολογείται ότι αναφερόταν στα τρία παιδιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, τον Τζορτζ, την Σάρλοτ και τον Λουί.

Κέιτ Μίντλετον: Ο τρόπος που τίμησε την Ελισάβετ στον βασιλικό γάμο της Ιορδανίας

Σε κάποια στιγμή ο βασιλιάς, Αμπντάλα φέρεται να θυμάται κάποια στιγμή με την βρετανική βασιλική οικογένεια και λέει στον πρίγκιπα Ουίλιαμ: Ναι το θυμάμαι αυτό. Ήταν όμορφα». «Ναι είναι τρελό το ξέρω. Ναι είναι τόσο υπέροχοι. Ναι είναι», φέρεται να απαντάει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Η πριγκίπισσα Κέιτ φέρεται να σχολίασε: «Συμβαίνουν πολλά». «Ναι είναι πολλά. Περιμένω με ανυπομονησία να πάω διακοπές μετά από αυτό», απάντησε η βασίλισσα Ράνια αναφερόμενη στις μεγάλες προετοιμασίες που έκαναν για τον γάμο του γιου της.

Ένας βασιλικός γάμος που τα είχε όλα: Πώς ο διάδοχος πρίγκιπας Χουσεΐν της Ιορδανίας και η νέα σύζυγός του Rajwa γιόρτασαν την μέρα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ