Ένας βασιλικός γάμος που τα είχε όλα: Πώς ο διάδοχος πρίγκιπας Χουσεΐν της Ιορδανίας και η νέα σύζυγός του Rajwa γιόρτασαν την μέρα

Ο διάδοχος του θρόνου Χουσεΐν της Ιορδανίας και η νέα του σύζυγος Rawja ξεκίνησαν τις υπέροχες γαμήλιες γιορτές του γάμου τους, επιλέγοντας να χαιρετήσουν τους συγκεντρωμένους πολίτες σε ένα προσαρμοσμένο λευκό Range Rover με ανοιχτή οροφή, πριν κόψουν μια τούρτα επτά επιπέδων.

Ιορδανία: «Χίλιες και μία νύχτες» στον βασιλικό γάμο της χρονιάς – ΒΙΝΤΕΟ

Ήταν ένας από τους μεγαλύτερους γάμους της χρονιάς μέχρι στιγμής, με την τελετή να παρακολουθείται από μια λίστα διάσημων καλεσμένων, συμπεριλαμβανομένων των μελών των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης, ξένων αξιωματούχων και διασημοτήτων.

Λίγα μίλια μακριά στο αρχαίο ρωμαϊκό αμφιθέατρο, 18.000 βασιλικοί θαυμαστές συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν τον 28χρονο διάδοχο της Ιορδανίας να παντρεύεται τη νέα του σύζυγο Rajwa al-Saif, 29 ετών, η οποία είναι γόνος της Σαουδικής Βασιλικής Οικογένειας.

Rajwa Al-Saif: 4 φωτογραφίες της πριν από τον βασιλικό γάμο με τον πρίγκιπα Χουσεΐν της Ιορδανίας

Η Rajwa ήταν εντυπωσιακή με το λευκό νυφικό του Λιβανέζου σχεδιαστή Elie Saab, το οποίο είχε μία μακριά ουρά κεντημένη με λουλούδια και μια αστραφτερή διαμαντένια τιάρα.

Ιορδανία βασιλικός γάμος

Ιορδανία: Λαμπερός βασιλικός γάμος – H πριγκίπισσα Ιμάν παντρεύτηκε τον Τζαμέελ Αλέξανδρο Θερμιώτη – Δείτε φωτογραφίες

Ιορδανία βασιλικός γάμος

Η νύφη έφτασε στο παλάτι Zahran με μια εντυπωσιακή Rolls-Royce Phantom V του 1968, κατασκευασμένη κατά παραγγελία για την αείμνηστη προγιαγιά του πρίγκιπα. Ο διάδοχος έφθασε νωρίτερα με πλήρη τελετουργική στρατιωτική στολή με χρυσαφί σπαθί.

Μετά την τελετή, οι νεόνυμφοι εμφανίστηκαν με ένα ειδικά κατασκευασμένο Range Rover, συνοδευόμενο από πολλά φωτεινά κόκκινα Land Rover, μοτοσυκλέτες και μια στρατιωτική μπάντα.

Ο βασιλιάς Αμπντουλάχ Β’ και η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας παρακολούθησαν περήφανα τον γάμο του γιου τους κατά τη διάρκεια μιας ισλαμικής τελετής γνωστής ως «katb ktab» που πραγματοποιήθηκε σε κιόσκι και διεξήχθη από τον Ιμάμη της Βασιλικής Χασεμιτικής Αυλής Dr Ahmed Al Khalaileh.

Ιορδανία βασιλικός γάμος

Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, καθώς και η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο σύζυγός της.

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ, 40 και 41 ετών, η Βεατρίκη, 34 ετών, και ο σύζυγός της Edoardo Mapelli Mozzi, 39 ετών, εμφανίστηκαν πανευτυχείς καθώς παρακολουθούσαν τον γάμο.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας που έζησε στην Ιορδανία για ένα μικρό διάστημα στα παιδικά της χρόνια, εντυπωσίασε με ένα ροζ ροζ δαντελένιο φόρεμα επίσης του Elie Saab. Η Βεατρίκη φόρεσε ένα ασημί φόρεμα με παγιέτες από τη βρετανική εταιρεία Needle & Thread για την περίσταση.

Το viral βίντεο με την παρότρυνση του Ουίλιαμ στην Κέιτ να μην καθυστερεί την ουρά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ