Κως: Τα στοιχεία που θα «δείξουν» τον δολοφόνο της 27χρονης Αναστάζια – Ήταν δεμένη χειροπόδαρα

Μαρτυρικό θάνατο βρήκε η 27χρονη Αναστάζια στα χέρια του ή των δολοφόνων της, στην Κω. Ο θάνατος της νεαρής γυναίκας φέρεται να ήταν ασφυκτικός, όπως προέκυψε από το πόρισμα του ιατροδικαστή, ενώ ο δράστης προσπάθησε να ξεφορτωθεί το πτώμα σε μία ερημική τοποθεσία και να το κρύψει, ώστε να μην είναι εύκολα ορατό από τους διερχόμενους.

Κως: Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές έπαιξε ξύλο στα κρατητήρια – Αγώνας δρόμου για τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, η νεκρή 27χρονη ήταν δεμένη χειροπόδαρα, όπως μετέδωσε το ΟΡΕΝ. Το άψυχο σώμα της ήταν τοποθετημένο μέσα σε σακούλες, κάτω από ένα δέντρο στις Αλυκές, σε σημείο που βρίσκεται σε απόσταση ενός χιλιομέτρου περίπου από την κατοικία του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, ο οποίος έχει συλληφθεί για την αρπαγή της και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση, αλλά αρνείται τις κατηγορίες. Φέρεται να έχει παραδεχτεί μόνο ότι είχε σεξουαλική επαφή μαζί της.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, δίπλα στην νεκρή 27χρονη βρέθηκε η ασημί τσάντα της, εντός της οποίας δεν υπήρχαν το κινητό της τηλέφωνο και χρήματα. Υπενθυμίζεται ότι το κινητό της είχε εντοπιστεί πεταμένο, λίγες ημέρες νωρίτερα, και η κάρτα SIM είχε αφαιρεθεί, πιθανόν για να μην μπορεί να εντοπιστεί το σήμα του.

Κως: Θρίλερ με το σημείο όπου βρέθηκε η σορός της 27χρονης – Το πόρισμα του ιατροδικαστή και η νέα κατάθεση του συντρόφου της

Τα «κλειδιά» για την εξιχνίαση του εγκλήματος

Τα κινητά τηλέφωνα της Αναστάζια, του συντρόφου της και του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, αλλά και τα ίχνη DNA που έχουν βρεθεί στο σημείο του εγκλήματος πάνω σε πανιά και σκισμένα ρούχα της κοπέλας, είναι τα στοιχεία «κλειδιά» για την εξιχνίαση της υπόθεσης, όπως εκτιμούν οι αστυνομικές αρχές. Τα αποτελέσματα απ’ αυτές τις έρευνες αναμένονται από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Φως στον μηχανισμό θανάτου της νεαρής γυναίκας θα ρίξουν και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, που αναμένονται το προσεχές διάστημα. Στο ιατροδικαστικό πόρισμα που εστάλη στις ανακριτικές και εισαγγελικές αρχές, δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν ο θάνατός της προκλήθηκε από πνιγμό με τα χέρια ή εάν έγινε με κάποιον βρόγχο και αυτό γιατί το πτώμα της 27χρονης βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση.

Κως: «Η Πολωνία θα ζητήσει τα στοιχεία της έρευνας για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια»

Ο βασικός ύποπτος, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, υποστηρίζει ότι είναι αθώος. Χθες το μεσημέρι οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο της Κω και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη στην ανακρίτρια.

Σημειώνεται ότι σε νέα αυτοψία που έκαναν οι αστυνομικοί στις Αλυκές, στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η 27χρονη δεν βρήκαν σημάδια που να δείχνουν ότι κάποιος έσερνε το πτώμα μόνος του, για τον λόγο αυτό, οι αστυνομικοί εξετάζουν την παρουσία και άλλου ατόμου. Εξάλλου, εάν το έγκλημα διαπράχθηκε στο σπίτι του βασικού υπόπτου, κάποιος θα έπρεπε να βοηθήσει να μεταφερθεί στην ερημική τοποθεσία, καθώς ο ίδιος δεν διαθέτει άλλο όχημα παρά μία μοτοσικλέτα.

Έφυγαν από την Κω η μητέρα και ο σύντροφος της Αναστάζια

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση κάλεσαν για συμπληρωματική κατάθεση τον 28χρονο Πολωνό σύντροφο της Αναστάζια, καθώς ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που επικοινώνησε μαζί της. Μαζί του ήταν και η μητέρα της Αναστάζια, η οποία αναζητά απαντήσεις για τον φρικτό θάνατο της κόρης της. Η αστυνομία, πάντως, τους έδωσε άδεια και αναχώρησαν από την Κω. Τους είπαν όμως, ότι πρέπει να είναι σε ετοιμότητα να επιστρέψουν αν χρειαστεί και να παραμείνουν στη διάθεσή τους σε περίπτωση που τους ζητηθεί.

Τις προηγούμενες ημέρες ο νεαρός Πολωνός, που έχει ισχυρό άλλοθι για την ώρα της δολοφονίας της κοπέλας, τους έδωσε αρκετές φορές καταθέσεις στην αστυνομία. Ενδεικτικά ότι ακόμα και χθες, Δευτέρα, ο Πολωνός σύντροφός της για περίπου δυο ώρες απαντούσε στις ερωτήσεις των Αρχών, που σύμφωνα με πληροφορίες αφορούσαν διευκρινήσεις σχετικά με την βραδιά της εξαφάνισης αλλά και μηνύματα που είχαν ανταλλάξει, καθώς φαίνεται ότι η σχέση τους είχε διαταραχθεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ