Βλαντίμιρ Πούτιν: Πού κρύβονται η “επίσημη” ερωμένη του και τα τέσσερα παιδιά τους

Τη στιγμή που μαίνεται η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, πολλές είναι οι φήμες για το πού βρίσκονται τα μέλη της οικογένειας του Βλαντίμιρ Πούτιν. Σύμφωνα με αναφορές, η οικογένεια του Ρώσου προέδρου είχε μεταφερθεί σε πυρηνικό καταφύγιο στη Σιβηρία.

Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η επίσημη ερωμένη του Πούτιν, η χρυσή Ολυμπιονίκης στη ρυθμική γυμναστική Αλίνα Καμπάεβα και τα τέσσερα μικρά παιδιά τους κρύβονται σε ιδιωτικό σαλέ στην Ελβετία.

Η 38χρονη Αλίνα Καμπάεβα, που κάποτε την αποκαλούσαν “το κορίτσι λάστιχο της Ρωσίας”, φέρεται να έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά με τον Πούτιν, δύο αγόρια και τα επτάχρονα δίδυμα κοριτσάκια της.

Όπως ανέφερε πηγή στο Page Six, “ενώ ο Πούτιν συνεχίζει την εισβολή στην Ουκρανία, εξαπολύοντας επιθέσεις εναντίον αθώων πολιτών και προκαλώντας προσφυγική κρίση, η οικογένειά του κρύβεται σε ιδιωτικό και ασφαλέστατο σαλέ κάπου στην Ελβετία”.

Ο Πούτιν χώρισε από τη σύζυγό του Λουντμίλα το 2013. Πολλοί είπαν ότι αιτία του διαζυγίου ήταν ο έρωτάς του για την Αλίνα Καμπάεβα. Ο Αλεξάντρ Λουκασένκο, πρόεδρος της Λευκορωσίας είχε υπαινιχθεί ότι ο Πούτιν πήρε διαζύγιο από τη Λουντμίλα γιατί η Καμπάεβα τον πίεσε να χωρίσει. Υπάρχουν πολλές αναφορές ότι η πρώην αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής φορά βέρα αλλά δεν υπάρχουν στοιχεία που να πιστοποιούν τον γάμο με τον Ρώσο πρόεδρο.

Οι φήμες για ειδύλλιο ανάμεσα στον πανίσχυρο ηγέτη και την Καμπάεβα ξεκίνησαν το 2008.

Θεωρείται η πιο αναγνωρισμένη αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής, καθώς έχει δύο Ολυμπιακά μετάλλια, 14 Παγκόσμιους τίτλους και 25 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ