Δημήτρης Λιγνάδης: Αυτές είναι οι φωτογραφίες του Αλί που έδειξε ο Κούγιας στο δικαστήριο – Τι απαντά ο 27χρονος

Η πολύκροτη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, που κατηγορείται για βιασμούς τριών ανηλίκων και ενός ενήλικα άνδρα, ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη 3 Μαρτίου.

Όπως έγινε γνωστό, την δεύτερη ημέρα της δίκης του πρώην επικεφαλής του Εθνικού Θεάτρου, υπήρξε σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του Αλέξη Κούγια, που είναι ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη και του 27χρονου Αλί, ένα από τα άτομα που κατήγγειλαν τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε μήνυση εναντίον του για ψευδορκία και παρουσίασε στην δικαστική αίθουσα κάποιες φωτογραφίες από τα social media του Αλί, θέλοντας να δώσει έμφαση στον τρόπο ζωής του.

Τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, έφερε στο φως η εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1.

Παράλληλα, ο καταγγέλλων, δήλωσε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, σχετικά με τη μήνυση που δέχθηκε: «Δέχτηκα μια απαράδεκτη επίθεση από την πλευρά του κατηγορούμενου βιαστή μου με ψευδή και βρώμικα υπονοούμενα γύρω από την ιδιωτική μου ζωή. Η οποία είναι διαφανής και ανεπίληπτη. Χρησιμοποιήθηκαν φωτογραφίες μου από το δημόσιο προφίλ μου στο Instagram, οι οποίες με απεικονίζουν σε δημόσιες στιγμές μου. Αυτές συνοδεύτηκαν από απαράδεκτα και συκοφαντικά υπονοούμενα σχετικά με την ιδιωτική μου ζωή. Εκατό ψευδομηνύσεις να κάνει εναντίον μου ο κατηγορούμενος δεν πρόκειται ούτε να με τρομοκρατήσουν, ούτε τα εγκλήματά του να ξεπλύνουν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ