Αλέξης Κούγιας: Ποια είναι η Μαίρη Συνατσάκη; Είναι φυσιολογική; – Η δήλωση για τον “μαντράχαλο” Τζεφ που θα συζητηθεί

Στην εκπομπή “Πρωινό” μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, λίγα λεπτά πριν μπει στην δικαστική αίθουσα. Οι δηλώσεις του γνωστού ποινικολόγου προκάλεσαν αίσθηση καθώς αποκάλεσε “μαντράχαλο” την Τζεφ Μοντάνα αποκαλύπτοντας πως το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν συμπεριλαμβάνεται καν στη λίστα των μαρτύρων.

“Βλέπω και αυτόν τον μαντράχαλο, που είναι δύο μέτρα -πώς τον λένε; Τζεφ; – να κάνει δηλώσεις και να λέει πως είναι μάρτυρας. Για να καταλάβετε τι συμβαίνει σε αυτήν την υπόθεση, κι εγώ δεν γνώριζα το πραγματικό του όνομα. Ούτε γνώριζα ποιος είναι βέβαια. Βλέπω έναν δίμετρο εδώ πέρα ο οποίος δεν ντρέπεται να λέει ότι ο Λιγνάδης που είναι και 50 τον βίασε; Τον βλέπω να λέει ότι είναι και μάρτυρας στην υπόθεση. Καμία σχέση δεν έχει. Το επώνυμό του είναι Ασημακόπουλος, δεν είναι στον κατάλογο των μαρτύρων και δεν έχει εξεταστεί και ποτέ. Και έρχεται εδώ, τα κανάλια τον φιλοξενούν, είδα να δίνει και συνέντευξη, μου έκανε και εξώδικο” ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Ενδιαφέρον έχει και η αντίδραση του γνωστού δικηγόρου όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει όσα είπε η Μαίρη Συνατσάκη για τον ίδιο περί “κλόουν”.

“Ποια είναι η Μαίρη Συνατσάκη;” ρώτησε. “Ειλικρινά δεν την γνωρίζω την κυρία” συνέχισε. “Έχει οικογένεια αυτή η κοπέλα; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της” απάντησε ο Αλέξης Κούγιας.

Μαίρη Συνατσάκη: “Το ότι νιώθω εγώ καραγκιόζης στην καθημερινότητά μου και όχι ο Αλέξης Κούγιας με ζουρλαίνει”

Με story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαίρη Συνατσάκη σχολίασε τις νέες δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στον ANT1.

Το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών έχει καταγγείλει τον λόγο του Αλέξη Κούγια, χαρακτηρίζοντάς τον “ρατσιστικό” και “τρανσφοβικό”. Μάλιστα, στην τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στο “Πρωινό”, ο γνωστός ποινικολόγος ρώτησε: “Υπάρχει η λέξη διεμφυλικός; Δεν το γνωρίζω και δεν γνωρίζω αν υπάρχει και αυτό το σωματείο”.

Στη συνέχεια, όταν ο συνεργάτης της εκπομπής ανέφερε την διεύθυνση του σωματείου, το οποίο βρίσκεται στη Λ. Συγγρού, ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Αυτό το σωματείο πού αλλού θα μπορούσε να εδρεύει; Στη Συγγρού θα μπορούσε να εδρεύει. Μου είναι αδιάφορη η γνώμη κάποιων που δεν είναι στο περιβάλλον μου και δεν ασκούν επιρροή στον τρόπο που εγώ κάνω τη δουλειά μου σχεδόν 50 χρόνια.

Τότε, ο δημοσιογράφος συνέχισε, επισημαίνοντας σχετικά με το σωματείο ότι “Κοινοποιεί την συγκεκριμένη καταγγελία και στον Δικηγορικό Σύλλογο προκειμένου να περάσετε από πειθαρχικό συμβούλιο ενδεχομένως”, με τον Αλέξη Κούγια να απαντά “Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα”.

Η Μαίρη Συνατσάκη ανέβασε στα social media μεταξύ άλλων ένα βίντεο στο οποίο έχει γράψει για τον γνωστό ποινικολόγο: “Το ότι νιώθω εγώ καραγκιόζης στην καθημερινότητά μου και όχι ο Κούγιας με ζουρλαίνει”. Η δημοφιλής παρουσιάστρια ανέβασε στη συνέχεια αποσπάσματα από την συνέντευξη που ο κ. Κούγιας παραχώρησε στο “Πρωινό”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ