Τζέρι Σπρίνγκερ: Πέθανε ο διάσημος παρουσιαστής

Ο διάσημος Αμερικανός παρουσιαστής talk show, δημοσιογράφος, παραγωγός και πολιτικός Τζέρι Σπρίνγκερ, πέθανε σε ηλικία 79 ετών.

Όπως επιβεβαίωσε η οικογένειά του στο WLWT, ο Τζέρι Σπρίνγκερ πέθανε στο σπίτι του, στα προάστια του Σικάγο την Πέμπτη (27/4).

Ο παρουσιαστής είχε διαγνωστεί με καρκίνο πριν από λίγους μήνες, ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε την τελευταία εβδομάδα, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

«Η ικανότητα του Τζέρι να συνδέεται με τους ανθρώπους ήταν στο επίκεντρο της επιτυχίας του σε ό,τι προσπάθησε, είτε ήταν πολιτική, εκπομπή ή απλώς αστειευόταν με ανθρώπους στον δρόμο που ήθελαν μια φωτογραφία ή μια λέξη», δήλωσε η Τζιν Κάλβιν, μια στενή φίλη και εκπρόσωπος της οικογένειας.

«Είναι αναντικατάστατος και η απώλειά του πονάει απίστευτα, αλλά οι αναμνήσεις από τη διάνοια, την καρδιά και το χιούμορ του θα συνεχιστούν», ανέφερε.

Ο Τζέρι Σπρίνκγερ παρουσίαζε το επιτυχημένο αλλά και αμφιλεγόμενο talk show «The Jerry Springer Show» επί 27 χρόνια στο NBC και το CW, με αρκετές «άγριες» και «θορυβώδεις» τηλεοπτικές στιγμές.

Αφού έλαβε χαμηλές τηλεθεάσεις κατά την πρώτη σεζόν, το 1991, λόγω της εστίασής της σε πολιτικά ζητήματα, η δομή της εκπομπής έκανε στροφή στα μέσα της δεκαετίας του 1990. Το Jerry Springer Show έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές για τα θέματά του σχετικά με την αιμομιξία και τη, μοιχεία, με τους καλεσμένους του να συμμετέχουν σε επεισοδιακούς καβγάδες.

Το 1970 είχε πραγματοποιήσει μία αποτυχημένη καμπάνια για το Κογκρέσο. Το 1971 είχε εκλεγεί στο Δημοτικό Συμβούλιο του Σινσινάτι, ενώ έγινε δήμαρχος της πόλης το 1977 και υπηρέτησε για μία θητεία.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ