Στον 3ο γύρο του Madrid Open η Μαρία Σάκκαρη – ΒΙΝΤΕΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Επιστροφή στις νίκες για τη Μαρία Σάκκαρη, μετά από τρεις ήττες σε σε Indian Wells (Σαμπαλένκα), Miami Open (Αντρέσκου) και Στουτγκάρδη (Πλίσκοβα).

Madrid Open: Η Σάκκαρη απέφυγε την Σφιάτεκ, αλλά όχι τις Ζαμπέρ και Σαμπαλένκα

Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 6-4, 6-4 της 32χρονης Αράντσα Ρους από την Ολλανδία (Νο107 στην παγκόσμια κατάταξη) και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Madrid Open. Αυτή ήταν η 16η νίκη στη σεζόν (15-8) για τη Σάκκαρη, αλλά και η 6η στη διοργάνωση (6-6), ενώ παράλληλα διατήρησε την κυριαρχία της απέναντι στη Ρους σημειώνοντας την 5η νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις (5-0).

Μαϊάμι Όπεν: Πρόωρος αποκλεισμός για την Μαρία Σάκκαρη – ΒΙΝΤΕΟ

Στη φάση των «32» της διοργάνωσης, η 27χρονη Μαρία Σάκκαρη (Νο9 στην παγκόσμια κατάταξη) θ’ αγωνιστεί για τρίτη διαδοχική χρονιά. Εκεί θα βρει το Σάββατο (29/4) τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στην Ντόνα Βέκιτς και τη Ρεμπέκα Μασάροβα.

Κυρίαρχο «όπλο» για τη νίκη της Σάκκαρη ήταν το σερβίς της. Η 27χρονο Ελληνίδα τενίστρια και Νο 9 στην παγκόσμια κατάταξη τελείωσε το 1ο σετ με 93% κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς (13/14), ενώ στο δεύτερο είχε 70% (7/10).

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google