Τραγωδία στα Τρίκαλα: 22χρονη κατέρρευσε μπροστά στους γονείς της και πέθανε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Τραγωδία στα Τρίκαλα καθώς μία 22χρονη κοπέλα έχασε τη ζωή της μπροστά στους γονείς της.
  • Η 22χρονη βρισκόταν στο σπίτι της όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της, με τους γονείς της να ειδοποιούν άμεσα το ΕΚΑΒ.
  • Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης από τους διασώστες και στο Νοσοκομείο Τρικάλων, η κοπέλα κατέληξε και αναμένεται νεκροψία-νεκροτομή.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του enikos.gr

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Τραγωδία στα Τρίκαλα καθώς μία 22χρονη κοπέλα έχασε τη ζωή της μπροστά στους γονείς της.

Σύμφωνα με το trikalaola.gr, η 22χρονη βρισκόταν στο σπίτι της σε κεντρικό σημείο της πόλης μαζί με τους γονείς της, όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της. Οι γονείς της κοπέλας ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έφτασε γρήγορα στο σημείο.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έκαναν ότι προβλέπει το πρωτόκολλο για ανάνηψη αλλά δυστυχώς η 22χρονη δεν επανήλθε.

Οι προσπάθειες ανάνηψης συνεχίστηκαν και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Νοσοκομείο Τρικάλων, αλλά δυστυχώς η 22χρονη κατέληξε.

Για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου της 22χρονης αναμένεται να πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google