Συγκινημένος ο βασιλιάς Κάρολος στην πρώτη επίσημη εμφάνιση – «Με έκαναν να δακρύζω αρκετές φορές»

Ευδιάθετος εμφανίστηκε ο βασιλιάς Κάρολος κατά την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση του μετά την διάγνωση του με μορφή καρκίνου.

Ο πρίγκιπας Χάρι θα ήταν πρόθυμος να επιστρέψει στα βασιλικά του καθήκοντα… αν του το ζητούσε ο βασιλιάς Κάρολος

Ο 75χρονος μονάρχης υποδέχθηκε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ τον πρωθυπουργό της Βρετανίας, Ρίσι Σούνακ για την τακτική ακρόαση τους. Το προηγούμενο διάστημα είχε επικοινωνήσει με τον πρωθυπουργό από το κτήμα του στο Σάντριγχαμ, όπου ανέρρωνε μετά την έναρξη της θεραπείας του για καρκίνο.

Ο βασιλιάς της Βρετανίας είπε στον Σούνακ ότι έχει λάβει «τόσα πολλά υπέροχα μηνύματα και κάρτες» μετά τη σοκαριστική διάγνωσή του που «με έκαναν να δακρύζω τις περισσότερες φορές».

Βασιλιάς Κάρολος: Αυτός είναι ο λόγος που η συνάντηση με τον Πρίγκιπα Χάρι κράτησε μόνο 30 λεπτά

Ο πρωθυπουργός είπε στον μονάρχη ότι χαίρεται που τον βλέπει από κοντά. Σε εκείνο το σημείο ο βασιλιάς Κάρολος απάντησε: «(σ.σ. Δημιουργήθηκε) λίγο κενό… πολύ φοβάμαι»

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας συνέχισε χαμογελαστός μπροστά στις κάμερες και σχολίασε: «Υπέροχο να σας βλέπω να δείχνετε τόσο καλά». Τότε ο βασιλιάς Κάρολος αστειεύτηκε: «Λοιπόν, όλα γίνονται από καθρέφτες, πραγματικά».

Βασιλιάς Κάρολος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση με καρκίνο – Πήγε στην εκκλησία με την Καμίλα

Στο βίντεο ο βασιλιάς φαίνεται χαμογελαστός και με την διάθεση να συνομιλήσει με τον πρωθυπουργό. Έχει διακόψει όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του όσο θα υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο.

Ωστόσο θα συνεχίσει να δέχεται τον Ρίσι Σούνακ στο Παλάτι για τις τακτικές συναντήσεις τους, στις οποίες ο πρωθυπουργός εθιμοτυπικά ενημερώνει τον βασιλιά για τα τεκταινόμενα στην Βρετανία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ