Βασιλιάς Κάρολος: Νέα δημόσια εμφάνιση εν μέσω της θεραπείας για καρκίνο – «Έμοιαζε ανέλπιστα καλά»

Ευδιάθετος και χαμογελαστός εμφανίστηκε ο βασιλιάς Κάρολος, που απέχει από τα δημόσια καθήκοντα του μετά την διάγνωση του με καρκίνο.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα βρήκαν χρόνο για να χαιρετήσουν τους συγκεντρωμένους έξω από εκκλησία στο Σάντριγχαμ σήμερα το πρωί. Το βασιλικό ζευγος της Βρετανίας παρακολούθησε την κυριακάτικη λειτουργία στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής.

Ο βασιλιάς, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο, ήταν χαμογελαστός κάτω από την ομπρέλα του, καθώς έβρεχε δυνατά. Ο αιδεσιμότατος Κάνον Πολ Γουίλιαμς τους υποδέχθηκε στην εκκλησία.

Ο 75χρονος μονάρχης περπάτησε σε δημόσια θέα για να παρακολουθήσει την λειτουργία. Ένα πλήθος περίπου 20 ατόμων που ήθελαν να του ευχηθούν περαστικά, φωτογράφοι και δημοσιογράφοι δεν κατάφερε να περάσει στον περίβολο της εκκλησίας και να δει από κοντά το βασιλικό ζεύγος. Παρόλα αυτά ο βασιλιάς Κάρολος σήκωσε το χέρι του, χαιρέτισε και χαμογέλασε στο πλήθος.

Ο βασιλιάς, Κάρολος χαιρετάει το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί κοντά στην εκκλησία.
Ο βασιλιάς, Κάρολος χαιρετάει το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί κοντά στην εκκλησία. Πηγή: Max Mumby / Daily Mail

«Έμοιαζε ανέλπιστα καλά»

Παρέμειναν 150 μέτρα μακριά από την είσοδο και κατάφεραν να δουν από απόσταση τον βασιλιά της Βρετανίας. Η 39χρονη, Τζένι Γιανγκ η οποία επισκέφθηκε το Νόρφολκ μαζί με τον σύζυγό της Μάθιου και τα παιδιόυς, Όσκαρ 10 ετών και Τζέσικα 8 ετών, δήλωσε ότι ο βασιλιάς φαινόταν «πολύ καλά».

Η 46χρονη Σάρον Γκρόουκοτ, η οποία επίσης επισκέφθηκε το Σάντριγχαμ δήλωσε ότι «μοιάζει ανέλπιστα καλά». «Είναι καλό να βλέπουμε ότι βγαίνει και κυκλοφορεί, και ότι συνεχίζει τη ρουτίνα του να πηγαίνει στην εκκλησία. Εκπλήσσομαι που ήταν μόνο μια χούφτα άνθρωποι εδώ, αλλά ο καιρός είναι αρκετά απαίσιος», εξήγησε η γυναίκα.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αποκάλυψαν πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες ότι ο Κάρολος είχε ξεκινήσει θεραπεία για μία «μορφή καρκίνου», που εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης για υπερτροφία του προστάτη.

Ο βασιλιάς λέγεται ότι περνάει τον περισσότερο χρόνο του στο κτήμα του Σάντριγχαμ, όπου μπορεί να έχει ιδιωτικότητα και απομόνωση. Σύμφωνα με την Daily Mail, αναφέρεται ότι ταξιδεύει συχνά στο Λονδίνο με ελικόπτερο για να υποβληθεί σε θεραπεία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ