Στα σύνορα: Διπλή δόση γέλιου στα νέα επεισόδια – Απόψε στις 21:00 στο Star

Διπλή δόση γέλιου έρχεται στα δύο νέα επεισόδια της σειράς “Στα σύνορα” που θα προβληθούν απόψε στο Star.

Οι εθελοντές πυροσβέστες είναι έτοιμοι να αναλάβουν δράση και να συμμετάσχουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, αλλά μία άνωθεν εντολή τους σταματάει απότομα. Καταλαβαίνουν ότι οι ανώτεροι υποτιμούν τις ικανότητές τους και απογοητεύονται πολύ. Ο Ηρακλής είναι χαρούμενος, διότι περιμένει τη μετάθεσή του, για να επιστρέψει στην Αθήνα.

Η Μπαρντάνα, η Ολυμπία, η Καίτη και η Ιωάννα αναλαμβάνουν να περάσουν τα λαθραία εμπορεύματα, από τα σύνορα, κουβαλώντας τα σε σακίδια στους ώμους τους. Η  Γιαννούλα και η Δέσποινα, για να τις βοηθήσουν, οργανώνουν έναν αντιπερισπασμό. Χρησιμοποιούν δυναμίτη για να προκαλέσουν έκρηξη σε ένα χωράφι και ισχυρίζονται ότι αυτό ήταν παλιό ναρκοπέδιο και πως η Δέσποινα έχει παγιδευτεί σ’ αυτό.

Όλοι οι αστυνομικοί μαζεύονται εκεί και ο Ηρακλής, επιδεικνύοντας αυταπάρνηση, μπαίνει στο χωράφι και τη «σώζει». Η Γιαννούλα συνειδητοποιεί πως ο Αθηναίος αστυνομικός γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος για τα σχέδιά της και αποφασίζει να πάρει τα μέτρα της. Έτσι, με μεγάλες προφυλάξεις, συναντάει έναν μυστηριώδη άντρα, προσδοκώντας από αυτόν να τη βοηθήσει.

***Στον ρόλο του αστυνόμου Παπαγιαννίδη, ο Νίκος Βερλέκης***

Η Γιαννούλα πληροφορείται από τον αρχηγό της Αστυνομίας  ότι ο Ηρακλής πήρε μετάθεση στην Αθήνα και θα φύγει από το χωριό τους. Ο Αντώνης και ο Στέλιος φτάνουν στην Αθήνα, αναζητώντας πληροφορίες για τον Ηρακλή. Εκεί, συναντούν μία πρώην σχέση του, τη Ζέτα, η οποία συνεχίζει να τον ψάχνει και ο Αντώνης, κατά λάθος, της αναφέρει πού βρίσκεται.

Η Ελόνα κάνει τα γλυκά μάτια στον Νικόλα, προκειμένου να του αποσπάσει πληροφορίες, αλλά εκείνος καταλαβαίνει το σκοπό της και ανάμεσά τους δημιουργείται μια παρεξήγηση. Ο Μελέτης και ο Άρμπεν είναι τσακωμένοι και η Ελόνα προσπαθεί να τους συμφιλιώσει. Η Ιωάννα μαθαίνει ότι ο Ηρακλής ετοιμάζεται να φύγει για την Αθήνα και στενοχωριέται.

Παράλληλα, ο Ηρακλής συζητώντας με τον πατέρα Αριστείδη, τού εκμυστηρεύεται ότι η Ιωάννα δε σημαίνει τίποτα το ιδιαίτερο για εκείνον. Η Ιωάννα, όμως, τυχαίνει να βρίσκεται πίσω τους και να το ακούσει. Στο μεταξύ, η Ζέτα ξεκινάει να πάει στα Αχούρια για να βρει τον Ηρακλή και να λογαριαστούν μεταξύ τους.

***Στον ρόλο του αστυνόμου Παπαγιαννίδη, ο Νίκος Βερλέκης***

***Στον ρόλο της Ζέτας, η Χριστίνα Στεφανίδη***

 Η Ζέτα (Χριστίνα Στεφανίδη) ήταν το τελευταίο κορίτσι, που είχε ο Ηρακλής στην Αθήνα κι ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το γεγονός ότι εκείνος εξαφανίστηκε χωρίς να πει μια κουβέντα. Δουλεύει σ’ ένα καφέ κοντά στο παλιό σπίτι του Ηρακλή και ακόμα περνάει απ’ έξω, με την ελπίδα να τον δει τυχαία. Παρόλο που πλέον έχει καινούριο σύντροφο, η Ζέτα δε θα διστάσει να φτάσει μέχρι τα Αχούρια για μια επανασύνδεση με τον Ηρακλή…

“Ιωάννα – Ηρακλής: Το τέλος μιας σχέσης…;

 

“Αχούρια – Αθήνα: Σημειώσατε 1!”

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ