Σοφία Λεόνε: Μυστήριο με τον θάνατο της πορνοστάρ – Τι ψάχνουν οι αρχές

Τον θάνατο – μυστήριο της 26χρονης πορνοστάρ Σοφία Λεόνε ερευνούν οι αμερικανικές αρχές. Σύμφωνα με το πρακτορείο μοντέλων, με το οποίο συνεργαζόταν, εξετάζεται το ενδεχόμενο δολοφονίας και ληστείας.

Η 26χρονη εντοπίστηκε την 1η Μαρτίου από μέλη της οικογένειάς της αναίσθητη μέσα στο σπίτι της. Το πρακτορείο μοντέλων 101 Modeling, το οποίο διαχειρίστηκε κάποιες από τις δουλειές της Leone, δημοσίευσε ενημερώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τον αιφνίδιο θάνατό της.

Σε μια ανάρτηση στο X από τις 9 Μαρτίου, η υπηρεσία ανέφερε: «Για να είμαστε σαφείς, ο θάνατος της Σοφία διερευνάται ως ληστεία και ανθρωποκτονία. Θα κάνουμε ένα διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γιατί αυτό είναι δύσκολο. Αλλά εκτιμούμε το να βλέπουμε τις ιστορίες από ανθρώπους που την γνώριζαν. Όλοι συμφωνούμε ότι ήταν γλυκιά και ευγενική. Όλοι την αγαπούσαμε».

Λεπτομέρειες της έρευνας δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα. Η Daily Mail επικοινώνησε με το αστυνομικό τμήμα του Αλμπουκέρκι για σχόλιο. Η Σοφία Λεόνε είχε περισσότερους από 300.000 followers μόνο στο Instagram, όπου δημοσίευε πικάντικες φωτογραφίες από τα γυρίσματα των ταινιών της.

Σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις η Σοφία Λεόνε προέτρεψε όσους την ακολουθούν, να βρουν τη χαρά στον κόσμο γύρω τους. «Βγείτε έξω και εκτιμήστε τη ζωή λίγο παραπάνω σήμερα», έγραψε η 26χρονη.

Συντετριμμένοι φίλοι και συνάδελφοι αντέδρασαν στον ξαφνικό θάνατό της. Μια σελίδα δωρεάς στο GoFundMe έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 13.000 δολάρια μέχρι το πρωί της Δευτέρας, με αρχικό στόχο τα 12.000 δολάρια, καθώς συντετριμμένοι φίλοι και συνάδελφοι αντέδρασαν στον ξαφνικό θάνατό της.

«Η Σοφία ήταν μια αγαπημένη κόρη, αδελφή, εγγονή, ανιψιά και φίλη. ‘Είχε βαθιά αγάπη για όλα τα ζώα, ειδικά για τα τρία κατοικίδια ζώα της» , έγραψε ο πατριός της Mike Romero στη σελίδα crowdfunding..

Και πρόσθεσε: «Της άρεσαν τα ταξίδια και πάντα έβρισκε τρόπους να κάνει τους πάντες γύρω της να χαμογελούν. Η Σοφία θα μας λείψει πολύ, αλλά η μνήμη της θα ζει στις καρδιές όλων όσων την αγαπούσαν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ