Sabrina Durán: Δολοφόνος εκτελεί 24χρονη influencer – Ήταν γνωστή ως «TikTok Narco Queen»

Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή που η influencer γνωστή ως «TikTok Narco Queen» εκτελέστηκε στο φως της ημέρας στη Χιλή. Το ανατριχιαστικό βίντεο που κατέγραψε ένας περαστικός δείχνει τη Sabrina Durán, 24 ετών, με παρελθόν ξαπλωμένη μπρούμυτα στη μέση ενός δρόμου στο Σαντιάγο το πρωί της Τρίτης, αφού πυροβολήθηκε από έναν μασκοφόρο δράστη.

Η Durán ήταν επίσης γνωστή για την προώθηση προϊόντων ομορφιάς στον λογαριασμό της TikTok σε περισσότερους από 467.000 ακόλουθους. Ήταν μητέρα ενός παιδιού και πήγαινε προς ένα ινστιτούτο νυχιών όταν την σταμάτησαν τρεις άνδρες στην πόλη Padre Hurtado του Σαντιάγο, ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Στο βίντεο η Ντουράν φαίνεται ήδη ξαπλωμένη στο έδαφος προσπαθώντας να σηκωθεί όταν ένας ένοπλος μπαίνει μπροστά και την πυροβολεί πολλές φορές πριν χρησιμοποιήσει το όχημά της για να τραπεί σε φυγή.

Κανένα κίνητρο δεν έχει δοθεί από την αστυνομία της Χιλής, αν και πηγές με γνώση της έρευνας ανέφεραν ότι η ανατριχιαστική δολοφονία συνδέθηκε με «ξεκαθάρισμα λογαριασμών».

Οι αρχές βρήκαν το όχημα της Durán, ενώ είχε ήδη τυλιχθεί στις φλόγες στην πόλη Quilicura, σε μια προσπάθεια οι δράστες να καλύψουν τα ίχνη τους.

«Επεκτείνουμε το πεδίο της έρευνας για να δούμε αν υπάρχουν περισσότερα κίνητρα (παράγοντες)», είπε στους δημοσιογράφους ο αρχηγός της αστυνομίας Leonel Muñoz.

Η Durán, συνελήφθη το 2022 με την κατηγορία ότι ήταν αρχηγός τοπικής συμμορίας ναρκωτικών και καταδικάστηκε σε τρία χρόνια για διακίνηση ναρκωτικών.

Προσπάθησε να δραπετεύσει από τη φυλακή πηδώντας από τον τρίτο όροφο μαζί με άλλους κρατούμενους προτού συλληφθούν όλοι.

Η Durán συγκέντρωσε ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με περισσότερους από 467.000 ακόλουθους στο TikTok, όπου προωθούσε προϊόντα ομορφιάς από το 2021. Τη Δευτέρα, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο σχολίασε αντικείμενα που έχει λάβει από την DCM cosmetic.

Η ιδιοκτήτρια της DCM Cosmetic Chanel Morales είπε στην εφημερίδα LUN ότι κοίταξε πέρα ​​από το ταραγμένο περιβάλλον του Durán.

«Την κοίταξα γιατί έχει πολλούς ακόλουθους», είπε η Μοράλες.

«Τραβούσε πολύ την προσοχή στο TikTok επειδή ήταν η Narco Queen, ένα κακό κορίτσι, αλλά η εμφάνιση και η φωνή της έδειχναν το αντίθετο. Ήταν πολύ γλυκιά. Της άρεσε να υποστηρίζει εικονικές μικρές και μεσαίες εταιρείες».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ