Πρώην επικεφαλής της MI6: Ο Πούτιν ίσως πάσχει από Πάρκινσον και παίρνει στεροειδή

Ενώ ο πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται για περισσότερες από δύο εβδομάδες, διάφορες εικασίες διατυπώνονται για την ψυχική υγεία του Ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν που αποφάσισε αυτή την εισβολή.

Σύμφωνα με πρώην επικεφαλής της MI6, ο Βλαντίμιρ Πούτιν ίσως πάσχει από Πάρκινσον και η συμπεριφορά του ενδέχεται να επηρεάζεται από ασθένεια.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο σερ Richard Dearlove μιλώντας στο GB News, είπε σύμφωνα με τις εικασίες ο Ρώσος πρόεδρος θα μπορούσε να έχει Πάρκινσον που μπορεί να προκαλέσει συμπτώματα όπως «έλλειψη αυτοσυγκράτησης», κάτι που είναι ακόμη πιο ανησυχητικό δεδομένης της θέσης του.

Πούτιν

«Αυτό που είναι επίσης ανησυχητικό είναι οι εικασίες, και είναι εικασίες, ότι ίσως η συμπεριφορά του Πούτιν, ίσως η λογική του να προκαταλαμβάνεται ή να επηρεάζεται από ασθένεια. Η καλύτερη εξήγηση, που δεν ξέρουμε αν είναι σωστή ή όχι, είναι ότι μπορεί να πάσχει από Πάρκινσον. Αυτό σίγουρα έχω ακούσει από αρκετούς νευρολόγους που λένε ότι η απώλεια της αυτοσυγκράτησης, η ψύχωση, είναι πολύ κοινά συμπτώματα του Πάρκινσον» τόνισε ο  πρώην επικεφαλής της MI6.

Συνέχισε λέγοντας ότι ο Πούτιν μπορεί να παίρνει στεροειδή: «Και μετά υπάρχουν οπτικές ενδείξεις ότι μπορεί να παίρνει στεροειδή λόγω του τρόπου με τον οποίο έχει αλλάξει η εμφάνισή του. Νομίζω ότι είναι πολύ ανησυχητικό. Ας υποθέσουμε ότι συμβαίνει αυτό – δεν ξέρουμε – κάποιος σε αυτή τη θέση που φαίνεται τόσο κυρίαρχος, έχει το δάχτυλό του στο πυρηνικό κουμπί, ναι είναι πολύ ανησυχητικό».

Στο παρελθόν είχε αναφερθεί ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν έπαιρνε στεροειδή που κάνουν τους χρήστες πιο επιθετικούς. Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Λόρδος Ντέιβιντ Όουεν είπε ότι υποπτεύεται χρήση στεροειδών λόγω αλλαγής στο σχήμα προσώπου του Πούτιν. Ο Λόρδος Όουεν είπε στο Times Radio: «Κοιτάξτε το πρόσωπό του, δείτε πώς έχει αλλάξει – τώρα έχει ένα οβάλ πρόσωπο. Οι άνθρωποι που είπαν, ότι είναι πλαστική επέμβαση ή μπότοξ, δεν το πιστεύω καθόλου.

Πούτιν

Είναι είτε με αναβολικά στεροειδή ως bodybuilder – και είναι πολύ περήφανος για τους μύες του και γδύνεται μέχρι τη μέση και όλα τα παρόμοια – είτε παίρνει κορτικοστεροειδή. Αν παίρνεις αυτά τα φάρμακα έχεις αυτό το πρόσωπο . Μειώνει το ανοσοποιητικό σου και σε κάνει πιο ευάλωτο στον Covid. Αυτός ο άντρας ήταν σε πλήρη απομόνωση, αρκετά ασυνήθιστος, δεν θα δει κανέναν, μένει χιλιόμετρα μακριά, δέχεται τεράστιες πιέσεις. Πράγμα που δείχνει ότι παίρνει στεροειδή και πιθανώς, ίσως, συνδυασμό και των δύο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ