Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Η επικοινωνία με την Κέιτ Μίντλετον όταν έμαθαν ότι έχει καρκίνο – «Η εμπιστοσύνη έχει χαθεί»

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επικοινώνησαν με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον μετά την ανακοίνωση ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε θεραπεία.

Κέιτ Μίντλετον: «Ο πραγματικός λόγος που κράτησε κρυφό τον καρκίνο, πρέπει να κάνει τα τρολ να ντρέπονται» – Βασιλικός φωτογράφος ξεσπά

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex, σύμφωνα με την Daily Mail, ήρθαν σε επαφή με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας το βράδυ της Παρασκευής.  Δεν είναι σαφές εάν η επαφή ήταν τηλεφωνική, έγινε βιντεοκλήση ή αντάλλαξαν κάποια μηνύματα. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό εάν υπάρχει πιθανότητα ο Χάρι να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω των εξελίξεων.

Λέγεται επίσης ότι ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ενημερώθηκαν για την κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο.  Πηγές είπαν στη New York Post ότι το ζευγάρι δεν είχε «καμία ιδέα» για την ασθένεια της Κέιτ.

«Δεν είχαν ιδέα και έμαθαν για τα νέα την ίδια στιγμή που το έμαθε και ο υπόλοιπος κόσμος», αποκάλυψε μία πηγή στην NYPOST.

«Αυτό δείχνει την ανεπανόρθωτη ζημιά που έχουν προκαλέσει», είπε η πηγή.  «Η εμπιστοσύνη έχει χαθεί και η βασιλική οικογένεια δεν έχει πρόβλημα να αποστασιοποιηθεί από αυτούς».

Οι εκπρόσωποι του ζευγαριού δεν απάντησαν στο αίτημα της The Post για σχόλιο.

Ωστόσο, Μέγκαν και Χάρι εξέδωσαν ένα σύντομο μήνυμα υποστήριξης μετά την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον . «Ευχόμαστε υγεία και ανάρρωση για την Κέιτ και την οικογένεια και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουν να το κάνουν ιδιωτικά και με ειρήνη» ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους.

Η επαφή μεταξύ των δύο αδελφών αποκαλύφθηκε από τον βασιλικό συντάκτη του ITV Chris Ship.

Ο Δούκας του Σάσεξ, 39 ετών, είχε περιγράψει στο παρελθόν την Κέιτ ως τη «μεγάλη αδελφή που δεν είχα ποτέ» όταν αρραβωνιάστηκε τον Ουίλιαμ πριν από 11 χρόνια. Ωστόσο, η σχέση του με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει διαταραχθεί μετά το Megxit.

Η Κέιτ συνάντησε για τελευταία φορά τον Χάρι μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ τον Σεπτέμβριο του 2022. Την περασμένη εβδομάδα, η ρήξη μεταξύ του Ουίλιαμ και του Χάρι έγινε περισσότερο εμφανής από ποτέ. Σε μια εκδήλωση μνήμης για τη μητέρα τους, την πριγκίπισσα Νταϊάνα, ο Ουίλιαμ αποχώρησε από την τελετή πριν ο Χάρι συνδεθεί μέσω βίντεο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ