Πόλεμος στο Ισραήλ: Η στιγμή που ρουκέτα χτυπά κτίριο στο Τελ Αβίβ – Τρεις τραυματίες

«Βροχή» ρουκετών από την Χαμάς προς το Ισραήλ. Η κατάσταση στην Μέση Ανατολή παραμένει εύφλεκτη με τον κίνδυνο διάχυσης της σύρραξης να είναι ορατός. Πριν από λίγο Μέσα Ενημέρωσης του Ισραήλ αναφέρουν ότι ρουκέτα της Χαμάς χτύπησε κτίριο στο Τελ Αβίβ, πιθανόν συγκρότημα διαμερισμάτων με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα.

Πόλεμος στο Ισραήλ: Εκρήξεις και τραυματίες σε δύο πόλεις στην Αίγυπτο

Οι σειρήνες ηχούν διαρκώς σήμερα στο Τελ Αβίβ και σε περιοχές γύρω από αυτό καθώς οι επιθέσεις με ρουκέτες από την Χαμάς συνεχίζονται όπως και οι βομβαρδισμοί από τις ισραηλινές δυνάμεις.

Ο Ισραηλινός Στρατός ξεκληρίζει την ηγεσία της Χαμάς – Νεκρός ο εγκέφαλος του μακελειού

 

Συντρίμμια ρουκέτας έπεσαν τα ξημερώματα στην πόλη Ρεχοβότ, επάνω σε ένα ηλεκτρικό στύλο, χωρίς να υπάρχουν τραυματίες.

Ανταλλαγή πυρών σημειώθηκε στην Τζενίν, στην Δυτική όχθη τα ξημερώματα σήμερα. Οι Ισραηλινοί μιλούν για έναν ένοπλο νεκρό, ενώ στα βόρεια μέχρι τώρα είναι λίγο περιορισμένες οι μάχες, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που εκδίδονται και από τις δύο πλευρές.

Το Ισραήλ ανακοίνωσε επίσης μία επίθεση από αέρος χθες το βράδυ με στόχο θέσεις της Χεζμπολάχ, ενώ η οργάνωση είχε επιβεβαιώσει κάποιους νεκρούς.

Το ενδιαφέρον όλων βρίσκεται φυσικά και στους ομήρους που κρατάει η Χαμάς. Το Ισραήλ τοποθετεί τους ομήρους στους 224. Χθες μάλιστα, πραγματοποιήθηκε νέα συγκέντρωση των οικογενειών των ομήρων στο κέντρο του Τελ Αβίβ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ