Γιώργος Καραμίχος: Οι Έλληνες είμαστε βαθιά ρατσιστές, ακόμα μας ενδιαφέρει τι θα πει ο γείτονας

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Γιώργος Καραμίχος. Ο ηθοποιός κατά την διάρκεια των δηλώσεών του αναφέρθηκε και στον ρατσισμό που μαστίζει την ελληνική κοινωνία.

«Οι Έλληνες είμαστε βαθιά ρατσιστές και ακόμα μας ενδιαφέρει τι θα πει ο γείτονας. Έχουμε δρόμο ακόμα για το προνόμιο της αδιαφορίας, του να μη μας νοιάζει τι χρώμα μαλλί και τι φοράει ο γείτονας.

Μακάρι όσο ζούμε εμείς να το καταφέρουμε. Τα παιδιά μας ήδη είναι σε καλύτερη μοίρα από εμάς και δεν τους νοιάζει η σεξουαλική ταυτότητα του άλλου» εξήγησε ο Γιώργος Καραμίχος.

«Δεν νιώθω κανένα ανταγωνισμό, όταν κάνω το παιχνίδι απλώς περνάμε καλά. Προς το παρόν δεν θέλω να παρουσιάσω κάτι άλλο. Πριν από το παιχνίδι είχα αρνηθεί όλες τις άλλες προτάσεις για παρουσιαστής και σ’ αυτή ήμουν έτοιμος να πω όχι, πήγα στο ραντεβού σίγουρος ότι θα πω όχι.

Είπα ναι γιατί μου αρέσει να μου βάζω τρικλοποδιά κάθε τόσο, όταν κάτι το σνομπάρω για άλλους λόγους, για φόβο κυρίως, κάποια στιγμή θα πω ένα ναι για να το δοκιμάσω. Στην παρουσίαση πάντα υπάρχει ένας ρόλος, γιατί όταν υπάρχει μία κάμερα ή το κοινό, προφανώς δεν είμαστε ο εαυτός μας. Δεν με απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης. Είμαι από άλλη γενιά εγώ. Είμαι από την παλιά γενιά που δεν κοιτούσαμε ποτέ νούμερα» ανέφερε, μιλώντας για τον ρόλο του παρουσιαστή που έχει αναλάβει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ